Julefrokost 2024

Midgaard Event tilbyder eksklusive og sjove julefrokoster og julefester. Vi skræddersyer dit firmas julefrokost, så den passer lige præcis til det forvente og det kræsne publikum

  • Hele landet
  • 3 - 12
  • 5 - 5000
  • Indendørs
33 23 95 75

Julefrokost 2024

Eksklusive Julefrokoster og Julefester i 2023

Midgaard Event pynter, serverer, underholder og får alt til at spille! Ved at vælge Midgaard Event som festarrangør til jeres firmajulefrokost, får I et eventbureau med mange års erfaring i at skræddersy succesfulde firmafester. Vores events og julefrokost ideer tager udgangspunkt i at skabe en fortællende ramme og sørge for, at jeres firmas medarbejdere er i fokus.

Vi er blandt de mest professionelle eventbureauer med en stor og veluddannet medarbejderestab, der for flertallets vedkommende har gennemført lignende events massevis af gange. Hver event er superviseret af en eventkoordinator, som på selve aftenen sørger for at alt forløber efter planen. Alt I skal gøre er at nyde festen og have det sjovt sammen med jeres kollegaer.

I kan vide jer sikre på en god aften!

Mulighederne for julefrokost ideer er f.eks.:

– Eksklusivt Murder Mystery – Julefrokost med mordmysterie

– James Bond, Den Gale Julestue eller anden temafest

– Skræddersyet VIP-fest med fri bar, komiker, band, DJ, oppyntning og afterparty

Til alle typer fest, til julefrokost og til julefest, er der naturligvis mad, drikke og muligheder for at få tilpasset og skræddersyet festen så den passer til jeres virksomheds ønsker. I er velkommen selv at finde lokaler, men vi kan også være behjælpelige. Vi har også stor erfaring med at få firmaets egne lokaler til at fungere fantastisk til den store fest.

Derfor skal du booke julefrokost hos os

Jul og julefrokost er noget, alle ser frem til, når kalenderen så småt begynder at nærme sig november og december. Så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af vennekredsens eller firmaets julefrokost i år? En firmajulefrokost eller julefest med Midgaard Event, vil være noget alle glæder sig til og snakker om længe efterfølgende.

Det skal være sjovt at være til julefrokost med vennerne eller til firmajulefrokost med kollegaerne – og det bliver det med os! Vi har mange års erfaring i at gøre julefrokoster til noget helt særligt og gør derfor det samme ved jeres. Det tør vi godt garantere.

Vi arrangerer både julefrokost med underholdning i København samt i resten af landet – uanset hvor mange medarbejdere eller venner, I gerne vil arrangere en eksklusiv, underholdende og uforglemmelig julefrokost for i eller uden for København, kan vi arrangere det.

Hvilket tema I ønsker, der skal være til festen, er helt op til jer – ønsker I noget andet end det, vi har foreslået ovenfor, er I mere end velkommen til selv at komme med ideer til temaer og aktiviteter. Aftenen skal være I jeres ånd og på jeres præmisser, så derfor vil på bedste vis forsøge at imødekomme de ønsker, I end måtte have til jeres julefest eller firmajulefrokost.

Bemærk, at der er stor rift om fredage og lørdage i julefrokostperioden.

Kontakt os derfor allerede nu for at høre nærmere om mulighederne.

Bestil Midgaard Event