The Golden Watch: Mordmysterie teater

Nytænkende mordmysterie teater, hvor I følger handlingen i de 60 minutter op til mordet på gullaschbaronen Aksel Huxley. Oplev 7 skuespillere, og deres indbyrdes konflikter og handlingsforløb, og I skal selv kæde plot og motiver sammen. Spillet er oplagt til teambuilding, hvor I vil samarbejde og bruge både sanser og logik.

  • Hele landet
  • 3 - 4
  • 2 - 100
  • Inde / Ude
33 23 95 75

The Golden Watch: Mordmysterie teater

Teater mordmysterie
Nytænkende mordmysterie teater anno 1935, hvor I følger handlingen i de 60 minutter op til mordet på gullaschbaronen Aksel Huxley. I “The Golden Watch” følger i 7 skuespillere, og deres indbyrdes konflikter og handlingsforløb, og skal selv kæde plot og motiver sammen.

The Golden Watch Murder Mystery er oplagt til afvikling på slotte, herregårde og gamle hoteller. Scenerne foregår rundt omkring på lokationen som levende totalteater, hvor gæsterne er fluer på væggen og gør sig observationer og deduktioner. Handlingen foregår flere steder samtidig, så hver gæst oplever kun brudstykker af hele forløbet, og således fungerer teaterstykket perfekt som teambuilding, hvor grupper samarbejder om at dele deres observationer og mistanker og i fællesskab skal udpege både morder og de mistænktes motiver.

Teaterspillet kan foregå som 3 timers arrangement når som helst på dagen, eller kombineres med en frokost eller middag over lidt længere tid, hvor middagen gør afbræk ind i mellem scenerne rundt omkring på lokationen.

Spillet er oplagt til teambuilding, hvor I vil samarbejde og bruge både sanser og logik, men kan også bestilles som ren interaktiv underholdning.

Black Box teater mordmysterie

Vi tilbyder også en “Black Box version” der kan afholdes for mindre grupper op til 10 personer, fx til lille firmaarrangement, polterabend eller en aften med venner. Her kommer vi én skuespiller, som fungerer som instruktør og medbringer alle rekvisitter. Nu skal I både agere detektiver og skuespillere, og på skift fremføre udvalgte scener som I selv vælger. Gennem de valgte scener skal I sammensætte brudstykkerne af hele handlingsforløbet op til mordet, og derved udpege morder og motiver. Denne version er oplagt til jer der gerne vil udfordre jeres egne evner udi skuespil, og samtidig have en sjov oplevelse med opklaring.

Bestil Midgaard Event