Outdoor Escape Game – Copenhagen Murder Mystery

Innovativt udendørs escape game i det centrale København. Brug kreativitet og teamwork til at løse mordmysteriet om mordet på tempelriddernes stormester.

  • København
  • 2.5 - 3.5
  • 2 - 120
  • Udendørs
  • Fysisk Let Aktivt
33 23 95 75

Outdoor Escape Game – Copenhagen Murder Mystery

Deltag i et innovativt Outdoor Escape Game, hvor du skal opklare en mordsag i Københavns gader. Samarbejd og tænk kreativt for at løse opgaver og udfordringer ved ikoniske seværdigheder omkring Nyhavn. Dette spændende Escape Game kombinerer unikke gåder med interaktive rekvisitter, både online og fysisk, og tilbyder underholdning for alle aldre. Perfekt til teambuilding eller som en sjov dag med familie og venner, giver denne Outdoor Escape en escape room oplevelse under åben himmel.

Se mere her om Outdoor Escape – Copenhagen Murder Mystery

Et Murder Mystery Escape Game:

Cornelius Hagemann, stormesteren af Tempelriddernes Orden, er fundet død i Nyhavn, og en af de 12 tempelriddere er morderen. Tempelridderne beskytter en ældgammel skat, som kun stormesteren kendte ledetrådene til. Jeres mission er at finde morderen og skatten. Stormesteren, som var jeres venlige nabo, har efterladt mystiske rekvisitter og hemmelige gåder spredt udendørs i København. Ved at samarbejde og bruge disse spor skal I løse mysterierne omkring Nyhavn og Amalienborg for at afsløre morderen.

Unik Oplevelse:

Ved starten introducerer kriminalbetjent Ludvigsen jer til mysteriet, hvor I bliver præsenteret for stormesterens efterladte effekter. I har derefter 2½-3 timer til at løse opgaver rundt om Nyhavn, havnekajen og Amalienborg i København. Hver deltager får adgang til Politiets Minerva-database på deres telefon, hvor kort og informationer om mistænkte lokationer findes. Spillet afsluttes sammen med kriminalbetjenten, hvor morderen afsløres og vinderholdet kåres, hvis flere hold deltager.

Spillet er en kombination af seværdigheder, gåder, fysiske rekvisitter og interaktive lokationer. OUTDOOR ESCAPE er udviklet af Midgaard Event og fås eksklusivt med Midgaard Event i København.

Investering:

Grundpris inkl. 3 teams (op til 15 deltagere): 5.990,-
per ekstra team: 1.700,-
alle priser er + 25% moms

Bestil Midgaard Event