Dronninglund Slot

Omringet af Nordjyllands smukke omgivelser ligger Dronninglund Slot med unikke sale, som alle bærer præg af forskellige tidsperioder. Her finder man både konferencelokaler, unik historie og mulighed for både udfoldelse og afslapning.

  • Nordjylland
  • 5 - 200
  • 46
33 23 95 75

Dronninglund Slot

Tæt ved Aalborg findes dette fantastiske slot, som tydeligt er præget af flere forskellige tidsperioder, hvilket giver en unikhed, som ikke ses andre steder. Stueeetagen i renæsssanceslottet er fra 1580 og her pryder de hvælvede lofter og tykke ydervægge slottet, mens barokken har sat sine spor på andre dele af Dronninglund Slot under grev A.G. Moltkes tid. Tårnværelset er udsmykket med en pejs af grøndlandsk fedtsten, mens spisestuen er betrukket med smukt vævede silketapeter. På denne måde har flere af slottets tidligere ejere sat deres eget helt specifikke mærke på slottet, som den dag i dag stadig er bevaret.

På Dronninglund Slot finder man et moderne kursuscenter med alt i udstyr og faciliteter, som er nødvendigt for afholdelse af møder og konferencer, men moderniseringen af slottet er dog sket med øje for at vedligeholde de historiske rammer.

Slottets restaurant er udsmykket med jagttrofæer, der er medvirkende til at sprede stemningen på slottet og bevæger man sig ned i riddersalen, vil man finde et lokale, som særligt egner sig til arrangmenter grundet rummets særlige akustik. Her gør de hvælvede lofter virkelig, at middelalderstemningen sniger sig under huden.

Faciliteterne i restauranten på Dronninglund Slot er særligt egnede til afholdelse af Den Muntre Kro, hvor der både er god mad og underholdning er i fokus. Deltagerne bliver ved denne event gæster på vores Midgaard-kro og middelalderstemningen på slottet vil danne de perfekte rammer for eventen. Den Muntre Kro er tænkt som supplement til vores eventyrspil og her vil Ad Gandalfs Veje med lethed kunne udspille sig i Dronninglund Slots omkringliggende park og skov.

Dronninglund Slot kan altså tilbyde skønne omgivelser med alt fra lyse hvælvinger til loftmalerier. De mange udsmykkede sale og lokaler giver mulighed for både udfoldelse og fordybelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event