Frederiksberg-Hallerne

Frederiksberg-Hallerne rummer både idrætfaciliteter samt møde- og konferencelokaler, og er derfor ideel til firmaarrangementerne.
Frederiksberg-Hallens restaurant kan desuden tilbyde lækre nye festlokaler til din næste fest.

  • Frederiksberg
  • 20 - 1000
33 23 95 75

Frederiksberg-Hallerne

Frederiksberg-Hallerne  tilbyder et stort udvalgt af idrætsfaciliteter, festlokaler og mødelokaler

Idrætsfaciliteter:

Fodboldbanerne ved hallerne tæller fem kunstgræsbaner med lysmaster, fem podebaner og seks græsmaster.

Hal 1 byder på faciliteter der kan benyttes som håndboldbane, to volleybaner, fem badmintonbaner eller en basketball bane. Derudover kan der findes måltavle, tilskuerpladser og trægulv hvor harpiks er tilladt. Hallen måler 42X22 meter.

Hal 2 byder på faciliteter der kan bruges som en håndboldbane, to volleybaner, to basketbaner, eller seks badmintonbaner. Derudover findes der i hallen et højtalersystem og trægulv hvor harpiks er tilladt. Hallen måler 45×26 meter.

Hal 3 kan benyttes som fire badmintonbaner. Der findes pointtavle og højtalersystem samt trægulv.

Hal 4 kan benyttes som håndboldbane og kan ændres til volleyballbaner. Derudover har hallen en stor tribune, et trægulv hvor der må benyttes harpiks, højtalersystem og storskærm. Hallen måler 44×23 meter foruden siddepladserne. Hallen kan desuden benyttes til aften arrangementer og firmafester.

Mødelokaler:

Mødelokale 1 er et aflangt møde/undervisnings lokale med døre og vinduer på de to lange sider. Størrelsen er 4,4×7,25 meter og er egnet til 25 personer.

Mødelokale 2 er et møde/undervisningslokale der kan deles op med en skydevæg. Lokalet måler 8,4×8 meter og er egnet til maximalt 120 personer.

Mødelokale 3 er et aflangt møde- og konferencelokale der kan deles op i to lokaler på henholdsvis 10×14,7 og 10×7,5m. Når lokalet ikke er delt op er målet 10×22,2 meter. Den maximale kapacitet på lokalerne er 200 personer.

Mødelokale 4 måler 6,4×8,5 meter og kan rumme maximalt 50 personer.

Frederiksberg-Hallerne er ideel til store arrangementer, og vi kan blandt andet tilbyde at afholde mordmysterier såsom Godfather Cluedo.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event