Frederiksberg Rådhus – Restaurant

I hyggelige og stemningsprægede omgivelser, lige under Frederiksberg Rådhus, ligger restaurant Belis Bar. Her serveres lækker varieret mad under hvælvede lofter ved den åbne pejs.

  • Frederiksberg
  • - 150
33 23 95 75

Frederiksberg Rådhus – Restaurant

I hyggelige og stemningsprægede omgivelser lige under Frederiksberg Rådhus ligger restaurant Belis Bar. Her serveres lækker varieret mad under hvælvede lofter ved den åbne pejs.
På Belis Bar kan du få en gastronomisk oplevelse i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger i smukke og historiske lokaler. Der serveres noget for enhver smag og maden er uformel med retter fra både det danske og internationale køkken.
Om sommeren er der rig mulighed for at nyde solen på Belis Bars udendørs område, lige på Rådhuspladsen, hvor du kan nyde udsøgt mad under store hvide parasoller og hvis vejret ikke er helt med jer, kan i slappe af i Belis Bars hyggelige glashus, hvor der er direkte udsigt over pladsen.
De hvælvede lofter på Frederiksberg Rådhus og den hyggelige belysning med åben pejs er perfekt til afholdelse af flere forskellige typer af events.
Specielt Testamentet vil egne sig godt til afholdelse i borgmesterstuen på restauranten.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event