Frilandsmuseets Restaurant

Her kan du holde dit selskab ude på landet – men stadig midt i byen. Med kun 10 km til København ligger Frilandsmuseets tæt ved byen.

  • København
  • - 150
33 23 95 75

Frilandsmuseets Restaurant

I kgs. Lyngby finder man Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler, som kan tilbyde alt fra lækker goumet mad til smukke konferencelokaler med diverse faciliteter. Frilandsmuseet har en moderne men romantisk udsmykning og selvom man blot befinder sig i kort afstand fra København centrum, er omgivelserne smukke og naturrige.

Frilandsmuseet tilbyder flere forskellige størrelser af selskabslokaler, hvor ovenlysvinduer giver et prægtigt og inspirerende look. I gårdhaven som er tilknyttet restauranten, er der mulighed for at nyde kolde eller varme forfriskelser og på samme tid få naturen helt ind til sig. Selskabslokalet Det Røde Værelse er indrettet mere klassisk med lysekrone i loftet samt pilastre fra en herskabsbolig i det gamle København.

Frilandsmuseet vil kunne sætte den perfekte scene for et Casino Event, hvor Midgaard Event tilbyder en aften med poker, blackjack og roulette i ægte Las Vegas stil.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event