Harridslevgaard Slot

Dette prisvenlige slot ligger i smukke omgivelser nær Bogense og vil være ideelt til afholdelse af både konferencer, events og andre arrangementer, hvor Midgaard Event tilbyder at stå for alt det praktiske.

  • Fyn
  • 10 - 160
  • 10
33 23 95 75

Harridslevgaard Slot

Dette prisvenlige slot ligger i smukke omgivelser nær Bogense og vil være idelt til afholdelse af både konferencer, events og andre arrangementer, hvor MIDGAARD EVENT tilbyder at stå for alt det praktiske.
Med udsigt over havet ligger Harridslevgaard Slot og selvom slottet er utrolig smukt, har det en mørk historie som tilholdssted for sørøvere og var også tidligere kendt under navnet røverslottet. På udenvendige jernkroge hang der lygter, som havde til formål at narre skibene til at tro, at slottet var et fyrtårn, hvorefter sørøverne med lethed kunne snige sig ombord og røve alt hvad der var af værdier på skibet.
Selvom Harridslevgaard har en historie som tilflugtsted for forbrydere, er det svært ikke at blive forblændet af denne smukke renæssancebygning, som er ideel til brug af afholdelse af events. Der er en helt speciel stemning på stedet, som stammer fra den festsmykkede riddersal, der udelukkende er oplyst af flere hundrede levende lys og møblerne på slottet, som stammer tilbage fra rænessancen og barokken. Dertil kommer marmorgulve, kalkede hvælvinger samt kaminer og badekar på løvefødder som alt sammen medvirker til, at man føler sig sat tilbage til svundne tider, hvor eventyr og mystik var i fokus. Man har her en mulighed for at komme helt tæt på riddernes og adelfruernes verden.

For en billig penge er der på Harridslevgaard mulighed for, at leje hele Nordfløjen som er indrettet som slotslejlighed i to etager. Hvis der er brug for mere plads, kan Jerstrup herregård også lejes. Dette idylliske sted ligger tilbagetrukket 8 km fra Bogense og er indrettet i samme stil som slottet med antikke møbler og himmelsenge. Detaljen er i fokus og herregården har eksklusive badeværelser med italiensk sanitet.
Harridslevgaard Slot er et prisvenligt slot, hvor det højtidelige bliver kombineret med socialt samværd. Det vil være et ideelt sted at afholde events som Dysten eller Ad Gandalfs Veje da omgivelserne omkring slottet, samt slottets historie, vil være godt omdrejningspunkt for disse eventyr. Den gamle historie som følger med slottet og som har sat sit præg på det både indendørs og udendørs, sætter en fantastisk scene for jeres eventyr.

Mulighed for overnatning: Antal værelser 1. Antal senge 10 (med mulighed for leje af Jestrup herregård)

Kendt for: Sin eventyrlige historie og fantastiske stemning

Velegnet sammen med: Dysten, Ad Gandalfs Veje, Team 007 og Den Muntre Kro

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event