Restaurant Lynetten

Med udsigt over lystbåde og den smukke fredfyldte havn ligger restaurant Lynetten i fantastiske omgivelser, hvor du har mulighed for at få serveret et udsøgt måltid til en overkommelig pris.

  • København
  • - 150
33 23 95 75

Restaurant Lynetten

Restaurant Lynetten ligger i idylliske omgivelser omringet af smuk natur og alligevel centralt med sin placering på Amager. Her får du serveret en fortrinlig middag, mens der er rig mulighed for at nyde panoramaudsigten over lystbådene og resten af havnen. Dette er medvirkende til at sætte sit præg på den enestående og hyggelige stemning, der er på Restaurant Lynetten.

Restauranten er udsmykket som et klubhus for sejlklubben med citater på væggen omhandlende havet samt skibsdelene til udsmykning. Dette gør at man føler en hyggelig og afslappet stemning, når man træder ind på Lynetten.

Maden er simpel dansk mad i høj kvalitet men til overkommelige priser. Hver dag kommer der en ny dagens ret på menukortet udover onsdag, hvor der som tradition serveres steg flæsk med persillesovs på ægte dansk manér.

Hvis du er interesseret i hyggelige omgivelser lige ned til vandet, hvor du kan få serveret lækker dansk mad og kan forvente at få noget for pengene, vil Restaurant Lynetten være oplagt omdrejningspunkt for afholdelse af Casino Event eller Mordmysterier, som Testamentet.

Nyd en lækker middag mens højt motiverede skuespillere er med til at gøre jeres aften uforglemmelig og i løser det snedige plot eller spiller et spil poker, blackjack samt roulette i ægte Las Vegas stil.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event