Østrig – Schloss Mühldorf

Schloss Mühldorf er et idyllisk middelalderslot og hotel med et bredt udbud af fritidsaktiviteter, beliggende i Donaudalen i Øvreøstrig. Midgaard Event tilbyder kreative udfordringer og underholdning i smukke, historiske omgivelser.

  • Østrig
  • 20 - 200
33 23 95 75

Østrig – Schloss Mühldorf

Schloss Mühldorf er et historisk middelalderslot, der er blevet forvandlet til et 4-stjernet hotel, restauration og konferencecenter. Slottet ligger i Donau-dalen i Øvreøstrig, blot 30 km fra lufthavnen i Linz. De gamle mure skaber en historisk ramme om hotellets topmoderne bekvemmeligheder, hvor kerneydelserne selvfølgelig er på plads.

Schloss Mühldorf rummer 33 værelser, mødelokaler, udendørs swimmingpool og spa-faciliteter, der bl.a. omfatter sauna og dampbad. Slottets restaurant serverer prisbelønnede gourmet-retter og råder over en terrasse med udsigt over byen. Der tilbydes et væld af fritidsaktiviteter f.eks. golf, via den 27-hullers store golfbane, ridning, eller muligheden for at fiske i slottets egen fiskesø. Et ophold på middelalderslottet giver således rig mulighed for, at I kan få et afbræk fra hverdagen.

Midgaard Event står for at skabe de konstruktive og kreative udfordringer, der både kan give et frisk pust til krop og sind, og få jer til at tænke ud af boksen. Vores brede vifte af event-tilbud resulterer i fornyet energi og et styrket samarbejde på tværs af etablerede grupperinger. Vi benytter Schloss Mühldorfs idylliske beliggenhed og omgivelser til at arrangere stærke teambuilding-aktiviteter, f.eks. via vores udendørs-events og mordmysterier.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event