Escape Room i København

I vores tematiserede Escape Rooms skal I samarbejde i hold á 3-6 personer og løse spændende gåder, knække koder og løse et mysterie. Vi tilbyder flere mysterier og har 16 permanente escape rooms og er herved Europas største lokation med escape rooms.

  • København
  • 1.5 - 4
  • 2 - 96
  • Indendørs
  • Ikke Fysisk Aktivt
33 23 95 75

Escape Room i København

https://vimeo.com/253943047

Europas største udbyder af Escape Rooms:

Midgaard Event er førende indenfor teambuilding med Escape Room. Per 2021 tilbyder vi ialt 16 permamente escape rooms fordelt på 4 forskellige temaer. Spillene kan spilles på vores adresse i København, eller kan spille som remote online teambuilding.

Da Vinci Escape Room:

Prøv vores specialudviklede og ekstraordinære DA VINCI ESCAPE ROOM i København og bliv viklet ind i mysterier og gåder. Vi har 3 tematiserede mysterie rum i Da Vinci tema, hvor I skal samarbejde i hold á 3-6 personer om at løse spændende gåder, knække koder, og se om I kan finde nøglen til den Hellige Gral samt finde koden til at slippe ud af rummet – og I har kun 60 min. Det kræver teamwork og høj koncentration.

Historien:

I har modtaget et gådefuldt brev af professor Johannes Klosterberg, som har brug for jeres hjælp. I er derfor rejst til et af de tre hemmelige Da Vinci mystery rooms, hvor I vil modtage yderligere instrukser fra Prof. Klosterberg. Brevet var kortfattet, så I ved ikke andet end, at hele verdens skæbne står på spil, og det tilfalder jer at finde og bevogte den Hellige Gral!

Spillet:

DA VINCI ESCAPE ROOM er opbygget sådan, at I som hold skal løse en række gåder for at løse det endelige mysterium. Gåderne kommer i mange forskellige former, og er konstruerede til at give en udfordring til selv de mest skarpsindige. I vil hurtigt finde ud af, at I kun kan løse mysteriet gennem kommunikation, koordination og kreativitet!

Oubreak Escape Room:

Outbreak er designet med henblik til teambuilding og større guppearrangementer. Med 10 identiske spil, har vi Europas største permanete setup til firmaevents. I Outbreak Escape Room tilbyder vi en række unikke features for større events, såsom at 10 hold kan spille og konkurrere samtidigt. På storskærm i fællesarealet kan deltagerne efter afslutning af deres egne spil følge andre hold der fortsat spiller, samt den indbyrdes pointfordeling live. på den måde bliver spillet en fælles oplevelse.

Historien:

En verdensomspændende pandemi står for døren, og I er sidste mulighed for at færdiggøre kuren som 9 døde forskere har arbejdet på. Træd in i laboratorierne og løs udfordringerne med at få kuren på plads.

Spillet:

Spillet er et multilineært escape room, hvor flere gåder kan løses samtidigt. Således vil effektivt samarbejde og koordinering føre succes med sig, og give en langt bedre effektiv opgaveløsning. Spillet er spændende og udfordrende for alle typer medarbejdere, og kræver fysiske forudsætninger. Vores Outbreak escape rooms i København er også indrettet handikapvenligt.

Sherlock Escape Room:

Sherlock er bygget til teamwork for mindre grupper op til 12 personer. I bliver inddelt i 2 grupper der både skal samarbejde hver for sig, men også samarbejde på tværs af rum. Sherlock Escape Room er vores mest udfordrende gåderum, der kræver at det samlede team er god til at koordinere, kommunikere og teamworke.

Historien:

Året er 1902 og Kronprins Edvard d. 6 af England skal kåres til konge. Op til dagens begivenheder er han dog blevet afpresset af den danske oberst Holtenberg, som vil styrte de engelske monarki. Deltagernes mission er at trænge ind i Oberstens hus og finde billederne af kronprinsen og hans elskerinde inden de bliver offentliggjort. Deltagerne arbejder som team Holmes og team Watson og skal arbejde sammen på tværs af 2 forskellige rum i huset, og det kræver ekstraordinært teamwork.

Spillet:

I Sherlock får I udfordret jeres samarbejde til det yderste. Spillet varer 75 minutter, og kræver at I kan kommunikere og arbejde effektivt sammen som team. Rummene er flotte scenografiske og fyldt med tidssvarende rekvisitter og gennemarbejdede gåder.

Om Escape Room by Midgaard Event

Vores rum er særdeles velegnet til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller som sjov aktivitet med vennerne og henvender sig til alle, der har lyst til at tilbringe 60 intense og spændingsfyldte minutter i vores unikt opstillede univers.

På vores dedikerede webside kan du se mere om Escape Room i København. Du er også velkommen at skrive til hello@escaperoom.dk eller ringe på 41 44 66 99.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores escape rooms, hvor I får lov til at bevise jeres værd!

Bestil Midgaard Event