Escape Room i København

I vores tematiserede Escape Rooms skal I samarbejde i hold á 3-6 personer og løse spændende gåder, knække koder og løse et mysterie. I har 60 minutter til at finde koden og slippe ud i tide af vores Da Vinci eller Sherlock Holmes Escape Room!

  • København
  • 1.5 - 4
  • 2 - 90
  • Indendørs
  • Ikke Fysisk Aktivt
33 23 95 75

Escape Room i København

https://vimeo.com/253943047

Prøv vores specialudviklede og ekstraordinære DA VINCI ESCAPE ROOM i København og bliv viklet ind i mysterier og gåder. Vi har 3 tematiserede rum i Da Vinci tema, hvor I skal samarbejde i hold á 3-6 personer om at løse spændende gåder, knække koder, og se om I kan finde nøglen til den Hellige Gral samt finde koden til at slippe ud af rummet – og I har kun 60 min. Det kræver teamwork og høj koncentration.

Historien:

I har modtaget et gådefuldt brev af professor Johannes Klosterberg, som har brug for jeres hjælp. I er derfor rejst til et af de tre hemmelige Da Vinci rum, hvor I vil modtage yderligere instrukser fra Prof. Klosterberg. Brevet var kortfattet, så I ved ikke andet end, at hele verdens skæbne står på spil, og det tilfalder jer at finde og bevogte den Hellige Gral!

Spillet:

DA VINCI ESCAPE ROOM er opbygget sådan, at I som hold skal løse en række gåder for at løse det endelige mysterium. Gåderne kommer i mange forskellige former, og er konstruerede til at give en udfordring til selv de mest skarpsindige. I vil hurtigt finde ud af, at I kun kan løse mysteriet gennem kommunikation, koordination og kreativitet!

Om Escape Room by Midgaard Event

Som de eneste i Danmark kan vi tilbyde tre specialudviklede, identiske rum, og på den måde kan I konkurrere tre hold mod hinanden samtidig. Vi har yderligere plads med mødelokale og lounge, så I kan være 36 personer i alt, der konkurrerer over to omgange.

Spillet er særdeles velegnet til firmaarrangementer, polterabend, fødselsdage eller som sjov aktivitet med vennerne og henvender sig til alle, der har lyst til at tilbringe 60 intense og spændingsfyldte minutter i vores unikt opstillede univers.

På vores dedikerede webside kan du se mere om Escape Room i København. Du er også velkommen at skrive til hello@escaperoom.dk eller ringe på 41 44 66 99.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores DA VINCI ESCAPE ROOM, hvor I får lov til at bevise jeres værd som gralens vogtere!

Bestil Midgaard Event