Mobilbar

Slip for at tænke på drikkevarer til din næste fest. Med vores mobilbar leverer vi en komplet løsning lige fra servering af fadøl, vin og lækre drinks til professionelle cocktailbartendere

  • Hele landet
  • 1 - 7
  • 4 - 400
  • Inde / Ude
33 23 95 75

Mobilbar

Mobilbar
Giv din fest det rette pift med en mobilbar

Lad Midgaard Event stå for drikkevarerne til din næste fest. Få din egen professionelle cocktailbar med dygtige bartendere, frisk frugt, og alle de cocktails du kan tænke dig, eller fadøl, vand og vin, serveret til gæsterne uden du skal røre en finger.

Få Mojitos, Cosmopolitans, Strawberry Daiquiries eller mere klassiske cocktails som Old Fashioned, Manhatten eller Dry Martini langet over disken, dette er blot et lille udvalg. Vi tilpasser cocktails efter jeres behov, dog kan et lille udvalg ses her.

En god bar er altid festens omdrejningspunkt og et sikkert hit, hvis du vil imponere dine kollegaer, familie eller venner. Vi laver alt fra cocktailbar til vin- og fadølsbar. Vi er også eksperter i at tematisere baren, så den passer til lige netop din fest.

Book vores mobilbar til din næste fest, hvad end det er firmafest, bryllup, havefest eller julefrokost – vi kan det hele. Vi leverer en bar med tilhørende professionelle bartendere, som vil være med til at skabe de perfekte rammer for din næste fest.

Vi sørger for det hele, stiller alt op til eventen, is, sprut, frisk frugt og selvfølgelig rydder vi op og gør rent efter os. En god måde at sikre din næste fest bliver en succes.

Kontakt os for at høre nærmere

Bestil Midgaard Event