Gallapremiere

Midgaard Event er filmindustriens foretrukne eventbureau til promotion af film. Gennem den levende event når vi tæt ud til kunder og tilskuere, og nøjes ikke blot med kulisse. Vi giver en anderledes nærværende oplevelse.

  • Hele landet
  • -
33 23 95 75

Gallapremiere

Midgaard Event er et professionelt aktivt og kreativt evenbureau omkring promotion af film og produkter. Vores mål er gennem “den levende event” at nå langt ud til kunder og tilskuere og levere en anderledes nærværende oplevelse. Vores aktører har gå-på-mod og entusiasme og for mange events er netop dette afgørende for en god oplevelse.

Benyt os næste gang jeres film fortjener ekstra stor opmærksomhed. Vi er i stand til at levere alskens former for karakterer, kostumer, kulisser og special-effects. Vi er professionelt eventbureau og arbejder hurtigt, og hvilket andet eventbureau er fx i stand til på 2 dage at udklæde 400 medarbejdere i landets biografer med middelalderkofter eller sammensætte et event-team på 50 halloween-monstre fra dybet?Midgaard Event er det mest benyttede eventbureau for film-events i Danmark.
Blandt de seneste film vi har arrangeret gallapremiere for, tæller

Narnia – Prins Caspian

Pirates of the Caribbean 3

Spiderman 3

Arthur og minimoyserne

Night at the Museum

Eragon

Cars

Pirates of the Caribbean 2

X-men 3
Narnia – Løven, Heksen og Garderobeskabet

….og vor kunder tæller de største filmdistributører og biografer i Danmark.

 

Kig indenfor i vores biograf, for at se flere videoer.

Hvis I ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, eller vil have et uforpligtende tilbud, kan i kontakte os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75

Bestil Midgaard Event