Værtinder og Sampling

Skab en stærk kunderelation og sørg for at jeres kunder husker jer med kundearrangementer fra Midgaard Event. Vi møder op med smilende værtinder og deler vareprøver ud til jeres kundearrangement.

  • Hele landet
  • -
33 23 95 75

Værtinder og Sampling

Der er flere forskellige metoder, hvorpå man kan skabe stærke kunderelationer. Midgaard Event tilbyder en helt fantastisk måde at sikre sig, at jeres kunder husker jer og lærer om jeres produkt. Lad dem føle, lugte, smage eller mærke på jeres produkt og se det efterfølgende resultat. Ved at uddele en vareprøve opfulgt af en velformuleret salgstale er chancen for, at kunden får en positiv oplevelse og husker jeres produkt langt større.
Midgaard Event tilbyder derudover også at stille op med servicemindede værtinder til jeres kundearrangement. Når der skal lanceres nye produkter, eller virksomheden skal vise sit ansigt udadtil, er det særdeles vigtigt med glade og imødekommende mennesker. Derfor tilbyder Midgaard Event at stå for smilende og åbne værtinder til jeres kundearrangement.
Der er et utal af muligheder for, hvordan vi kan hjælpe jer til at forbedre relationerne til jeres kunder.

Hvis I ønsker at høre mere om de forskellige muligheder, eller vil have et uforpligtende tilbud, kan i kontakte os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75

Bestil Midgaard Event