Chr. VI Overdrevskro

Midt i smukke midtsjællandske omgivelser ligger Chr. VI Overdrevskro, hvor du kan nyde en traditionel krostemning med mad præcis som man husker mormor lavede det.

  • Vestsjælland
  • - 200
33 23 95 75

Chr. VI Overdrevskro

Chr. VI Overdrevskro byder velkommen til en kro hvor stemningen, indretningen og maden er som man forventer at finde den på en gammel traditionel kro. Den oprindelige Overdrevskro blev opført i slutningen af 1600-tallet og har en rig historie som skjulested for røverne, når de skulle dele deres røverkoster.

Kroen har tre forskellige lokaler. På første sal finder man Kippen som ligger smukt i et dejligt intimt lokale med udsigt over det åbne marklandskab. Derudover finder man Havestuen, hvor man kan nyde udsigten over kroens smukke gamle blodbøg og hvor der er udgang til krohaven. Her er der rig mulighed for at nyde naturen. I kroens sidste og største lokale, Salen, er der plads til op til 200 gæster samt orkester eller anden større optræden. Med sin udsigt over det smukke og kuperede midtsjællandske landskab er Salen et rigitg smukt sted til afholdelse af events.

Midgaard Event kan tilbyde at arrangere Den Muntre Kro på Chr. VI Overdrevskro. Dette middagsevent vil både indeholde fantastisk lækker mad mens i udfordres med konkurrencer og teambuilding opgaver. Overdrevskroen vil kunne give autentiske omgivelser til jeres event og vil være medvirkende til virkelig at livliggøre det.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event