Middelalderfest: Den Muntre Kro

Den perfekte afslutning på et eventyrarrangement. Den Muntre Kro fungerer som en firmafest, som overbygning på et eventyrarrangement eller som et anderledes aftenarrangement.

  • Hele landet
  • 2 - 15
  • 5 - 500
  • Inde / Ude
33 23 95 75

Middelalderfest: Den Muntre Kro

https://vimeo.com/223771365

Eventyrlig Fest – Gakket Servering – Konkurrencer

Den Muntre Kro er god mad, stemning, gakket servering og rød tråd til eftermiddagens teambuilding, men også sjove konkurrencer, hvor I ser kollegaerne fra en fælles underholdende vinkel.

Den Muntre Kro er tænkt som supplement til vores eventyrspil, men kan sagtens stå alene. Til middelalderfesten bliver I gæster i vores Midgaardkro. Her er ingen tjenere, men derimod krofatter og kromutter, trælle, og andre skægge karakterer, som sørger for at beværte gæsterne. Undervejs til middagen er middelalderstemningen i fokus med levende lys, middelaldermusik (evt. ved orkester), og masser af underholdende indslag og konkurrencer mellem serveringerne.

Middagen bliver tilberedt af dygtige kokke og menuerne tilrettelægges efter jeres ønsker. Vi har god succes med vor grillede menuer, hvor en stor del af maden kan tilberedes på udendørs kæmpegrile, som gæsterne kan observere, mens f.eks. “Ad Gandalfs Veje” afholdes.

Menuen kan f.eks. være en kombination af vildsvin, okse, lam, struds m.fl., grillede grøntsager, salater, kæmpe landgangsbrød, desserttærter, frugt- og ostebord og meget mere. Kontakt os og hør om mulighederne.

Investering
For 20 deltagere: 14.400
For 50 deltagere: 25.500
For 150 deltagere: 62.500

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Bestil Midgaard Event