Hotel Phoenix

I Hotel Phoenix Copenhagens underetage finder man selskabsrestauranten von Plessen. Restaurantens store lyse rum frembyder en blanding af historiske rødder og et moderne islæt, og garanterer en yderst elegant og luksuriøs oplevelse.

  • København
  • 8 - 150
33 23 95 75

Hotel Phoenix

I Hotel Phoenix Copenhagens underetage finder man selskabsrestauranten von Plessen. Restaurantens store lyse rum frembyder en blanding af historiske rødder og et moderne islæt, og garanterer en yderst elegant og luksuriøs oplevelse. Von Plessen, er opkaldt efter en adelig slægt, der var med til at opføre bygningen, der huser restauranten. Bygningens historie strækker sig da også helt tilbage til 1600-tallet, hvor hotellet og beværtningen blev brugt til at indkvartere kongefamiliens og Københavns landadels fyrstelige gæster.

Køkkenet er inspireret af klassisk fransk gastronomi, og med Peter Husum, der er uddannet kok fra den velrenommerede restaurant Paustian, som køkkenchef, er man sikret en sublim gastronomisk oplevelse.

Von Plessen skaber en hyggelig og stemningsfuld atmosfære, der danner perfekte rammer for et af Midgaard Events arrangementer. Er man til det luksuriøse og stilrene, er stedet ideelt til afholdelse af en casino event i ægte Las Vegas stil, eller en James Bond fest med skurke, helte og smukke damer. Hvis man derimod er inspireret af stedets historie, ville et af Midgaards mordmysterier, som eksempelvis Testamentet, der fyldt med spænding og gåder, være lige noget for jer.

Stedet er åbent for mange former for selskaber, både i selve restauranten og under mere private forhold i hotellets flotte selskabslokaler, der kan rumme op til 150 personer.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event