Ledernes MødeCenter

Centralt beliggende i København finder man Ledernes Mødecenter, der tilbyder top moderne og professionelle mødelokaler. Det ville være oplagt at kombinere dit møde med et af Midgaard Events arrangementer, hvor vi tilbyder at stå for alt det praktiske.

  • København
  • 2 - 150
33 23 95 75

Ledernes MødeCenter

En inspirerende og professionel ramme til konferencer, møder og kurser.

Afhold dit næste arrangement i kreative rammer i et af de 22 forskellige lokaler fordelt på mere end 1500 kvadratmeter i to etager.
Hvad enten I er 2, 20 eller 150, er der et lokale, der passer til jeres behov. Ledernes MødeCenter har to store og rummelige konferencelokaler, syv lydtætte mødelokaler og ti moderne kursuslokaler med mulighed for fleksibel bordopstilling. Alle lokaler er med dagslys og er oplagte at bruge til Midgaard Events Godfather Cluedo eller 007 Cluedo.
Ledernes Mødecenter lægger stor vægt på, at forplejningen er i top og tilbyder sund og lækker mad fra Meyers kantiner, der har det økologiske spisemærke i sølv.

Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr og du har mulighed for at live streame eller optage dit arrangement fra det store konferencelokale.

Der er gode handicapadgang og -faciliteter med blandt andet elevator, rampe og specialindrettede toiletforhold.

Ledernes Mødecenter er centralt beliggende i København, og det er derfor oplagt at kombinere dit møde eller konference med Midgaard Events CSI Efterforskningsteam. Efter kun et par minutters gang står du på de lækre grønne arealer på Kløvermarken.
Der er gratis parkering, og du kommer nemt til Mødecenteret både med offentlig transport og fra lufthavnen.

Velegnet sammen med: CSI Efterforskningsteam, Godfather Cluedo og 007 Cluedo

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event