Østrig – Schloss Gabelhofen

Oplev Schloss Gabelhofen: Et fortryllede slot i den østrigske provins Steiermark med en atmosfære af svundne dage. 4-stjernet luksus, konference-faciliteter og en gourmetrestaurant danner ramme for Midgaard Events brede vifte af eventtilbud.

  • Østrig
  • 20 - 200
33 23 95 75

Østrig – Schloss Gabelhofen

Schloss Gabelhofen er et 4-stjernet luksushotel med en tidløs arkitektur og atmosfære, beliggende i den østrigske provins Steiermark. Slotshotellet ligger i centrum af Østrig, 200 km fra Wien og 100 km fra Graz, i betagende alpine omgivelser. Området betragtes som værende et af de smukkeste i hele Steiermark.

Slotshotellet rummer 57 individuelt indrettede værelser og suiter, moderne konference-faciliteter og en førsteklasses gourmetrestaurant, der kan opfylde enhver feinschmeckers ønsker. Hotellets ekstraordinære gæstfrihed og service bidrager med en unik atmosfære af velvære for hotellets gæster.

Schloss Gabelhofen tilbyder et behageligt ophold med fokus på afslapning og nydelse via et væld af rekreative aktiviteter såsom golf, ridning, jagt og fiskeri.

Som et afbræk fra jeres arbejdsproces sørger Midgaard Event for at forme en række konstruktive og kreative udfordringer, som vil gøre jeres ophold på Schloss Gabelhofen uforglemmeligt. Vores brede vifte af eventtilbud sætter jeres kreative og strategiske evner i spil med henblik på at skabe underholdende oplevelser, der ligeledes kan få jer til at tænke i nye baner. En unik event kombineret med slottets fortryllende atmosfære skaber den optimale ramme for en mindeværdig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event