Østrig – Roomz Vienne

Roomz Vienna: Budget Design Hotel er et pænt budgethotel, hvor kerneydelserne er på plads, i et af Wiens hotte kvarterer. Vi udnytter hotellets setting og sørger for udfordring, underholdning og teambuilding i et pænt hotel, til en god pris.

  • Østrig
  • 5 - 50
33 23 95 75

Østrig – Roomz Vienne

Roomz Vienne: Budget Design Hotel er et moderne budgethotel i Wien, med en hyggelig atmosfære. Hotellet ligger midt i Gasometer City, et af Wiens hotte kvarterer, tæt på metrostationen U3. Selvom hotellets navn kunne antyde at faciliteterne skulle være skrabede, er kerneydelserne dog helt i orden – hvert enkelt værelse har således eget WC og bad, klimaanlæg, telefon, kabel tv og gratis internet.

Budget Design Hotel byder bl.a. på 4 konferencerum, 152 værelser, en chillout-lounge, a la carte restauranten: “Atelier” med bar, en stilfærdig gårdhave og fitnessrum. Med et ophold på Budget Design Hotel er der således rig mulighed for, at koble af efter en lang dag.

Når jeres arbejdsdag er ovre sørger Midgaard Event for de kreative udfordringer, der får jer til at tænke i nye baner. På Budget Design Hotel tilbyder vi bl.a. at afvikle vores mordmysterier. Disse events bygger på teambuilding og har den gode historie i højsædet – I er hovedpersoner og heltene der skal opklare mordet.

Midgaard Event byder på udfordringer, underholdning og teambuilding – alt imens I får en velfortjent pause og mulighed for at udnytte jeres kreative, såvel som strategiske evner. En unik event kombineret med Budget Design Hotels alsidige faciliteter, kan således skabe den optimale ramme for en mindeværdig, uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event