Østrig – Grand Hotel Europa

Grand Hotel Europa byder på 5-stjernet luksus i byen Innsbruck, Tyrol. Midgaard Event sørger for kreative udfordringer og underholdning i betagende, alpine omgivelser.

  • Østrig
  • 5 - 200
33 23 95 75

Østrig – Grand Hotel Europa

Det 5-stjernede Grand Hotel Europa byder på klassisk luksus, i et møde mellem italiensk design og tyrolsk hygge. Hotellet ligger i Innsbruck, Tirol: Alpernes “hovedstad”. Byen var vært for Vinter-OL i 1964 og 1976, såvel som Winter Youth Olympic Games i 2012. Grand Hotel Europa har lagt hus til en lang række arrangementer og kongresser gennem tiden, bl.a. som officielt “hovedkvarter” for UEFA EURO 2008. Den centrale placering gør hotellet til et ideelt udgangspunkt for, at opleve den unikke, tyrolske kultur.

Oplev den smukke, alpine natur via de mange skiområder i vintersæsonen, eller vandreture og golfbaner i sommerhalvåret. Besøg f.eks. de betagende bjergtoppe 2000 meter over havets overflade, via den nye svævebane fra Innsbrucks centrum.

Midgaard Event står for at skabe de konstruktive og kreative udfordringer, der både kan give et frisk pust til krop og sind, og få jer til at tænke ud af boksen. Vores brede vifte af event-tilbud resulterer i fornyet energi og et styrket samarbejde på tværs af etablerede grupperinger. Vi benytter Grand Hotel Europas idylliske, alpine beliggenhed til at arrangere stærke teambuilding-aktiviteter, eksempelvis: Testamentet, Baron Bartholdys Antikvitets-Auktion, Mord i Casino Fortuna og Godfather Cluedo.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event