Østrig – Hotel Schloss Weikersdorf

Hotel Schloss Weikersdorf Residenz & Spa er et imponerende østrigsk renæssanceslot og hotel med konferencelokaler og en bred vifte af rekreative faciliteter. Vi tilbyder kreative udfordringer og underholdning i smukke, historiske omgivelser.

  • Østrig
  • 5 - 200
33 23 95 75

Østrig – Hotel Schloss Weikersdorf

Schloss Weikersdorf er et imponerende historisk renæssanceslot med hotel og konferencelokaler i Baden, der ligger blot 44 km fra Wien. Hotellet byder på en kombination af moderne design, historisk arkitektur og ideel infrastruktur til erhvervslivet, såvel som til rekreation. Slottet er placeret midt i en smuk og omfattende rosenhave.

Hotellet byder på 84 værelser, 15 suiter, gourmet restaurant og ni mødelokaler der alle kan rumme op til 200 personer. Slottet indbefatter desuden en overdækket gårdhave, udendørs terrasser, en spændende slotskælder, diverse sportsfaciliteter og et enormt spa-område med private suiter. Hotellets sauna tilbyder en ideel mulighed for, at slappe af og forkæle sig selv – f.eks. med en beroligende ansigtsbehandling eller en afslappende massage.

Midgaard Event tilbyder et afbræk, der giver luft til krop og sind, og sørger for kreative udfordringer og underholdende indslag der både kan få jer til at tænke ud af boksen, og styrke jeres samarbejde.

På Schloss Weikersdorf er der bl.a. mulighed for at afvikle vores udendørs-events og mordmysterier. Vi udnytter slottets setting til fulde og byder på udfordringer og teambuilding – alt imens I får en velfortjent pause, og mulighed for at udnytte jeres kreative og strategiske evner.

Jeres valg af en unik event kombineret med Schloss Weikersdorf omfattende faciliteter, kan skabe den optimale ramme for en mindeværdig, uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event