Østrig – Alpendomizil Neuhaus

Tyrolsk tradition og moderne luksus: Alpendomizil Neuehaus er et imponerende 4-stjernet hotel og spa med en attraktiv vifte af rekreative faciliteter. Midgaard Event tilbyder kreative udfordringer og underholdning i disse smukke, alpine omgivelser.

  • Østrig
  • 5 - 40
33 23 95 75

Østrig – Alpendomizil Neuhaus

Alpendomizil Neuhaus kombinerer tyrolsk tradition med moderne luksus i Mayrhofen, Tyrol. Hvad enten I besøger hotellet i vinter- eller sommerhalvåret, giver de storslåede omgivelser i Mayrhofen gode muligheder for motion og afslapning: Om vinteren er skiløb i højsædet via et væld af pister på de majestætiske bjerge. Når skiløjperne forvandles til grønne, alpine enge om sommeren, bliver disse tilsvarende til et fantastisk udgangspunkt for vandreture, cykling og klatring.

Alpendomizil Neuhaus tilbyder mulighed for at afvikle seminarer, og samtlige af hotellets komfortable værelser har telefon, kabel-tv og toilet med bad. Hotellets restaurant byder på kulinariske oplevelser, herunder via en enorm morgenmadsbuffet. Der er endvidere rig mulighed for at koble af med f.eks. wellness og massage i hotellets spa-område.

Midgaard Event tilbyder et afbræk, der giver luft til krop og sind, og sørger for kreative udfordringer og underholdende indslag der både kan få jer til at tænke ud af boksen, og styrke jeres samarbejde. På Alpendomizil Neuhaus afvikler vi bl.a. vores udendørs-events og mordmysterier. Vi udnytter hotellets omgivelser til fulde og byder på udfordringer og teambuilding – alt imens I får en velfortjent pause, og mulighed for at udnytte jeres kreative og strategiske evner.

Jeres valg af en unik event kombineret med Alpendomizil Neuhaus omfattende faciliteter, kan skabe den optimale ramme for en mindeværdig, uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event