Foredrag om arbejdsglæde

Inspirer dine medarbejdere med et fantastisk foredrag med Arlette Bentzen eller Alexander Kjerullf. Bruger I foredraget som oplæg eller afrunding på vor events, kæder vi det sammen – og I oplever ekstra udbytte af jeres events

  • Hele landet
  • 1 - 7
  • 1 - 1000
  • Indendørs
33 23 95 75

Foredrag om arbejdsglæde

Sæt fokus på arbejdsglæde med inspirerende foredrag

Arbejdsglæde er nøglen til engagerede medarbejdere. Vi samarbejder med foredragsholderne Arlette Bentzen og Alexander Kjerullf om fantastiske og engagerende foredrag og workshops med fokus på arbejdsglæde.

Arbejdsglæde er særdeles vigtig fordi:

Virksomheder med glade ansatte klarer sig op til dobbelt så godt på bundlinien.
Arbejdsglæde er en af de tre vigtigste kilder til livsglæde.
Arbejdsglæde er den bedste kur mod stress. Stress kommer ikke nødvendigvis af at arbejde for meget, men af at have det skidt mens du arbejder.
Mere arbejdsglæde kan reducere sygefravær og personaleomsætning dramatisk.
De tre største kilder til manglende arbejdsglæde er travlhed, brok og mangel på ros og anerkendelse.
Din arbejdsglæde er dit ansvar. Ikke chefens, ikke kollegernes og ikke samfundets. Dit.
Chefen og virksomheden har et ansvar for at skabe rammer, som gør det nemt at være glad.
Arbejdsglæde kommer både af en virksomheds politikker, strategier, planer og hierarkier og af de ting som du og jeg gør her og nu.
Arbejdsglæde kommer ikke af løn, bonus, titler og frynsegoder. Det kommer af to ting: Resultater – dvs. at gøre at godt stykke arbejde som man kan være stolt af og Relationer – at have det godt med de mennesker man arbejder sammen med.
Arbejdsglæde kommer ikke af sig selv og det kræver en langsigtet, fokuseret indsats fra både ledelse og medarbejdere.

Programmulighederne er f.eks.
45 min. teaser
1½-2 timers foredrag
4 timers workshop og arbejdsglædepoker

Om foredragsholderne:
Alexander Kjerulf er kendt som en af verdens førende eksperter i arbejdsglæde og har holdt hundredevis af foredrag om emnet i over 30 lande.

Han er forfatter til 4 bøger bl.a. bestselleren Happy Hour fra 8 til 16 – styrk arbejdsglæden og forkæl bundlinien. Bogen har solgt over 14.000 stk. herhjemme og er nu ude i 7. oplag, og den er også udkommet på engelsk, spansk, hollandsk, portugisisk, vietnamesisk, indonesisk, farsi og kinesisk.

Alexander skriver også klummer til JyllandsPostens ledelsestillæg og har været omtalt og interviewet i bl.a. BBC, The Times, CNN, New York Times, Financial Post og Times of India.

Alexander er cand. scient. i datateknologi fra Syddansk Universitet i 1994 og har en lang baggrund som virksomhedsstifter, konsulent og leder i IT-branchen.

Når Alexander ikke arbejder, kan han typisk findes på vandet på et wakeboard, på en alpetop på et snowboard, til crossfit-træning eller hjemme i sofaen med en god bog.

Arlette Bentzen går ligesom Alexander ud og skaber arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder med foredrag og workshops. Arlette har tidligere arbejdet som daglig leder i en række virksomheder, hvor hun havde ansvaret for forretningsudvikling, marketing, HR, kunderelationer og meget andet. Siden 2004 har Arlette været selvstændig konsulent.

I sin fritid underviser Arlette også – men nu i dans, yoga & fitness. Og når fritiden ikke er optaget af undervisning, hygger hun sig ganske sikkert med gode venner over en lækker middag, kører en tur på sin Triumph Bonneville eller er til koncert et sted i København. Arlette elsker også at rejse og at leve livet.

Bestil Midgaard Event