Virksomheden som et Eventyr

Gennem oplæg, gruppesamtaler og metaforer i spillet ser vi virksomheden som et spejl på det teambuildingforløb, som deltagerne netop har gennemført.

  • Hele landet
  • 1 - 3
  • 3 - 150
  • Inde / Ude
33 23 95 75

Virksomheden som et Eventyr

Midgaard Events teambuildingspil er underholdende og givende, og I oplever samarbejde på utraditionel vis.
Ønsker I som organisation at drage yderligere fordel af arrangementet, I køber, og opnå samarbejdsudvikling og læring om jeres organisations arbejdsprocesser, kræver det evaluering og refleksion. Nedenfor er beskrevet indholdet af, hvad en etferfølgende evaluering af spillet AD GANDALFS VEJE kan indeholde, men en evaluering af de øvrige koncepter kan bygges op på samme måde.

Virksomheden som et Eventyr

Oplæg til evaluering af AD GANDALFS VEJE
Meningen med vores teambuildingeventyr er, at jeres virksomhed skal kunne drage paralleller fra f.eks. eventyret ”Ad Gandalfs Veje” til jeres egen virksomhed, og opnå samarbejdsudvikling. Gennem tilknytningen af eventyret til virksomheden opleves virksomhedens udfordringer som et eventyr, og der rettes fokus imod virksomhedens ”Trold” der skal bekæmpes. Evalueringen er ikke et foredrag, hvor vi kan fortælle jer hvordan I skal drive jeres virksomhed, men snarere et oplæg og agenda for diskussion, hvor der stilles centrale spørgsmål, og I selv tegner parallellerne og finder styrker/svagheder i jeres samarbejde.

Forløbet fokuserer på følgende:

A) Hvad fungerede godt undervejs i spillet. Kan vi bruge det i vores organisation?
B) Hvad kunne fungere bedre ?
C) Hvad i spillet minder om vor egen organisation ?
D) Brug af metaforer fra spillet, der kan bruges som symbol på aktuelle handlinger og processer i organisationen efterfølgende. F.eks.: ‘Har vi en trold i virksomheden?’ ‘Har vi ædelstene, der motiverer?’ ‘Hvilke fælder og suboptimering optræder i vor organisation?’

Investering:

Prisen vil afhænge af eventets omfang og hvor mange mennesker, der deltager. Kontakt os på info@mev.dk, eller ring til 33 23 95 75 for et samlet tilbud.

Bestil Midgaard Event