Testamentet: Middag med mordmysterie

Testamentet er et mordmysterie fyldt med overraskelser og spænding – den rige vært er død på mystisk vis, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og hele sin formue og det altafgørende og skæbnesvangre testamente. Det er op til middagsgæsterne at opklare mordet!

  • Hele landet
  • 3 - 4
  • 5 - 25
  • Indendørs
  • Ikke Fysisk Aktivt
33 23 95 75

Testamentet: Middag med mordmysterie

Oplev et mordmysterie og indlev dig i en historie med mord, intriger og masser af spænding! I “Testamentet” er du gæst til en mordmiddag, hvor du får lov til at slippe din indre skuespiller løs, mens du sammen med de andre forsøger at opklare et mordmysterie.

Historien:

På foranledning af en invitation er en flok af industribaronen Herbert Cornelius Thomsons bekendte mødt frem til denne skæbnesvangre mordmiddag. Det, som først lader til at blive en middag med spændende nyheder fra Hr. Thomson, bliver et drabeligt mordmysterie – for Hr. Thomson er død, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og hele sin formue, som nu danner basis for hans testamente. Hr. Thomson vidste, at han skulle dø, men han vil ikke lade sin død ende som andre mordmysterier.
I løbet af denne mordmiddag kræves der mod og nysgerrighed, og det gælder om at være snu – for de, der opklarer mordmysteriet, får deres navn skrevet ind i Hr. Thomsons testamente med udsigt til 137 mio. kr.

Spillet:

TESTAMENTET lader sig inspirere af spændende mordmysterier og fortrinlige middage, alt sammen kombineret i én stor pærevælling af underholdende mystik og festlighed. Som deltagere tildeles I en rolle samt tilhørende personlige effekter og props, og under mordmiddagen er det karakterernes opgave at opklare mordmysterier ved hjælp af god fornuft, fantasi og indlevelse.
En af deltagerne er selve morderen, og for denne gælder det om ikke at blive afsløret undervejs, men i stedet at lægge hindringer for de andre deltageres opklaring af mordmysteriet. Undervejs leder vi arrangementet i form af butleren James’ og kokken Soufflés tilstedeværelse og selvfølgelig Herbert selv, der igennem en videooptagelse vil sidde til bords med de inviterede.

Vær med til at opklare mysteriet og bring din indre Sherlock Holmes frem!

Eksempel på program:

18:00 Velkomstdrink og introduktion af butleren James
18:30 Gæsterne bydes velkommen i spisesalen af videooptagelse med afdøde Thomson
18:45 Til bords med fællessang
18:50 Souffle præsenterer maden, mens James styrer det nøje planlagte program fra Hr. Thomson
21:00 Gæsterne udpeger hver især en morder. Morderen udpeger nye ofre.
21:15 Afsløringen. Morderen anholdes (eller går fri, hvis ingen opklarer mordet)
21:30 Mesterdetektiven kåres. James og Souffle på vegne af Midgaard Event takker af

Investering:

Med 2 skuespillere: 12.990,-
Med 1 skuespiller: 9.990,-

Beløbene er ex. moms og transport. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.

Midgaard Event har flere samarbejdspartnere, der kan levere atmosfæriske lokaler og udsøgt mad. Se vores eventlokationer og restauranter for inspiration til, hvor du vil afholde eventet. Vi vejleder selvfølgeligt gerne, hvis du har brug for input til den optimale lokation.

Se også vores andre mordmysterier, så som GODFATHER CLUEDO007 CLUEDOBARON BARTHOLDYS MORDMIDDAG, LOGEMIDDAGEN eller MORD I CASINO FORTUNA for nogle helstøbte pakker, der er velegnede til større selskaber, eller prøv kræfter med vores MOBILE ESCAPEROOM.

Kontakt os på info@mev.dk eller på 33 23 95 75 for et samlet tilbud.

Bestil Midgaard Event