SWAT Team Operation

Ambassaden er besat og terroristerne har taget gidsler! I SWAT TEAM OPERATION skal I teste jeres samarbejde, taktik og strategi for at befri gidslerne og nedlægge terroristerne. Kun sammen kan I nå målet!

  • Hele landet
  • 2.5 - 4
  • 2 - 25
  • Udendørs
  • Fysisk Let Aktivt
33 23 95 75

SWAT Team Operation

Desarmér bomben, neutraliser fjenden og red gidslerne! SWAT Team Operation er et spændingsfyldt event med samarbejde, taktik og action i højsædet.

Historien:

I er SWAT-teams, der skal arbejde sammen om at udslette terrorister, befrie gidsler og demontere bomber. Om 4 timer forestår en større terror-handling i forbindelse med at der afholdes konference i Danmark, og I skal inden da nå at træne taktik og kommunikation.

Spillet:

Efter nogen lynkurser i taktisk beredskab skal I på en ægte mission, hvor I bliver opdelt i strike-teams og kommandocentral, og skal løse en kompliceret, actionfyldt mission under tidspres. Lykkes det, hædres I som “SWAT-Team of the Year”.
Vores skrappe og dygtige instruktører vil instruere jer i brug af hardball (airsoft) våben, håndgranater, radiokommunikation, og I vil gennemgå et taktisk kursus i hvordan, man stormer en bygning. Derefter skal i ud på den farefyldte mission, hvor i (forhåbentligt) får befriet gidslerne og nedlagt alle terroristerne.

Programeksempel:

10:00 Velkomst, briefing
10:15 Træning af SWAT-Team færdigheder, eksplosiver, skydevåben, kommunikation
11:00 Debriefing
11:15 Briefing af Mission “RESCUE”
11:30 Action – Mission “RESCUE”
13:15 Debriefing
13:30 Midgaard Event takker farvel

Programmet kan altid tilpasses jeres behov – vi er meget fleksible og går til længder for at sikre jer den bedste oplevelse.

Pakken indeholder:

  • Skræddersyet planlægning med udgangspunkt i jeres udviklingspotentialer
  • Alle aftaler med ledelsen i implicerede virksomheder
  • Professionelle instruktører og skuespillere
  • Opstilling af Headquarters

Kombinationen af event og virkelige rammer er unik og fås udelukkende hos Midgaard Event. Vi har over 15 års erfaring med udvikling af interaktiv teambuilding, så vi kan garanteret sammensætte den rette oplevelse til jer.
Se også nogle af vores andre actionfyldte events, så som CSI EFTERFORSKNINGSTEAM, TEAM 007 eller PANDEMIC TASK FORCE for inspiration til dit næste teambuilding event!

Investering:

4 timer:
For 20 deltagere: 26.500,-
For 50 deltagere: 48.250,-

5 timer:
For 20 deltagere: 29.000,-
For 50 deltagere: 53.000,-

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.

Kontakt os på info@mev.dk eller på 33 23 95 75 for et samlet tilbud.

Bestil Midgaard Event