Eventyr Battle

Landet er splittet op i flere fyrstevælder, der ligger i evig strid om ressourcer og land. Som krigere for jeres fyrstevælde kæmper I om herredømmet i landet.
Som et populært polterabend event er EVENTYR BATTLE action-baseret teambuilding, hvor samarbejde og mod er essentielt for at vinde!

  • Hele landet
  • 2.5 - 4
  • 9 - 250
  • Udendørs
  • Fysisk Let Aktivt
33 23 95 75

Eventyr Battle

EVENTYR BATTLE er actionfyldt teambuilding med riddere, sværd og rollespil! Som et populært polterabend indslag kan du opleve action, taktik og strategi i dette teambuilding event, hvor deltagerne gennem flere udfordringer vil bevise deres værd som krigere og helte.

Historien:

Fyrstevælderne i det splittede kongerige har gennem årtier bekæmpet hinanden i håbet om at få herredømmet over de livsnødvendige marker og de frodige skove, men indtil nu er der endnu ingen, der har triumferet over de andre. Derfor har rigerne hidkaldt deres bedste krigere til et endeligt opgør, hvor en sejrherre endeligt skal findes!

Spillet:

Spillet foregår ude i naturen, så som Hareskoven, Kastrup Fort el. Deltagerne fordeles ud på 2 (eller flere) riger, der dyster imod hinanden i forskellige discipliner, så som:

  • Én mod én sværddyst
  • Bueskydning
  • Buehøvdingebold
  • Bautastenkast

Til sidst afholdes den store fanedyst, hvor der kræves styrke, udholdenhed og strategisk snilde for at stjæle modstandernes resurser og nedkæmpe de andre riger.

Midgaard Event stiller op med en kvalificeret aktør, der sætter stemningen og holder krigerne til ilden i dette spændende EVENTYR BATTLE. Dertil udleverer Midgaard Event våben, skjold og kostumer til deltagerne, samt andre stemningssættende rekvisitter, så at rammerne er sat for en episk kamp!

Vi sammensætter gerne dystene efter jeres behov, så I får den bedst mulige oplevelse.

Investering:

For 20 deltagere: 12.200
For 50 deltagere: 24.200
For 150 deltagere: 64.200

Beløbene er ex moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.

Check også vores andre fantasy teambuilding/polterabend events mv., såsom DYSTEN, AD GANDALFS VEJE eller vores VIKINGE- / PIRATFEST.

Kontakt os på info@mev.dk eller på 33 23 95 75 for et samlet tilbud.

Bestil Midgaard Event