Borreby Gods

Med den historiske herregård beliggende i naturskønne omgivelser og med moderne faciliteter, giver Borreby Gods de perfekte rammer for at dit event kan blive en succes.

  • Vestsjælland
  • 10 - 450
33 23 95 75

Borreby Gods

Med mulighed for at afvikle arrangementer for op til 450 personer i deres store moderniserede lade, med alt teknisk udstyr til rådighed, er der nærmest ingen grund til ikke at vælge Borreby gods til dit arrangement. Stedet har også en tilknyttet Cafe som har plads til 150 gæster.

Et tilbageblik i historien er hvad du får på Borreby Gods. Godset er fra 1300-tallet, bygget i sen-gotiske/renæssance stil og er omgivet af voldgrave. Godset er omgivet af park, skov og mose og giver særdeles gode muligheder for kombinere dit event med udendørs rekreative udfoldelser.

Borreby Gods er de perfekte rammer for mange af vores event, og her er særligt mulighed for at skabe en skræddersyet oplevelse, uanset om i skal holde gallafest, konference, sommerfest eller noget helt tredje kan vi skabe den perfekte oplevelse for jer.

Skal der skabes opmærksomhed omkring medarbejdernes præstationer, kan dette gøres i bedste Hollywood stil, med vores Oscar Fest. En middag kan også kombineres med vores mordmysterier eller de omkringliggende områder kan bruges til teambuilding med vores events Dysten eller Ad Gandalfs Veje. Yderligere kan vi også sørge for aftenens underholdning.

Så hvorfor ikke gribe chancen og lade Midgaard Event sørge for at i får en anderledes og uforglemmelig oplevelse

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event