Era Ora

Danmarks bedste italienske prisbelønnede restaurant ligger midt i København med udsigt over det charmerende Christianshavn.

  • København
  • 8 - 15
33 23 95 75

Era Ora

Restauranten med det italienske navn som overtættes til dansk med “det var på tide” er den bedste italienske restaurant i Danmark. Her serveres simple, men alligevel innovative, kombinationer af mad med uventede overraskelser. Era Ora ligger lige ned til det gamle og hyggelige Christianshavn og de smukke omgivelser er med til at give restauranten en elegant atmosfære.

Era Ora fungerer som et lille stykke af Italien, der er flyttet til Danmark. De smukke blomster, kunsstykker og keramik giver stedet en hyggelig stemning, hvor man har muliged for at nyde den udsøgte mad, som er lavet af råvarer sendt direkte fra Italiten.

Hos Era Ora er detaljen i fokus og restaruanten er blevet belønnet med flere priser for deres fantastiske arbejde. Siden 1997 har Era Ora haft sin prestigefyldte Michelin stjerne og restauranten er kåret som Bedste Restaurant i Danmark i fire år.

Testamentet og CSI Efterforskningsteam vil være ideelle til afholdelse på Era Ora, hvor de italienske omgivelser kan være en helt perfekt ramme for dit event.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event