Bredegaard

Den hyggelige og rustikke feststald Bredegaard er oplagt hvis i ønsker en middelalder- eller vikingefest eller bare ønsker naturskønne omgivelser. Udover laden ligger der en stor have og terrasse samt en tilhørende pool.

  • Trekants området
  • 5 - 90
33 23 95 75

Bredegaard

Er I på udkig efter et hyggeligt og rustikt sted, at holde jeres næste fest, så er Bredegaard feststald et oplagt valg. Festlokalet er indrettet i den 200 år gamle lade, som er nænsomt restaureret. Tærskeværket i laden er erstattet af en stor lukket grillovn, hvor der er rigeligt plads til at grille hele vildsvin. Omkring laden ligger den store have og terrasse, med tilhørende pool.

De rustikke og hyggelige rammer omkring dette sted, er ideelle til en middelalder- eller vikingefest, som Midgaard Event blandt andet kan tilbyde. Hvis I kan lide aktiv udfoldelse, spændende udfordringer og skøn natur, giver de store udendørsarealer mulighed for at afholde den populære event, Dysten. Herefter kunne man slutte dagen af med god mad, hyggelig stemning og underholdende servering med eventen Den Muntre Kro.

Denne herlige festlade ligger i Kvistgård, i Nordsjælland, kun 30 km fra centrum af København.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event