Hotel Fredericia

Det 4 stjernede Hotel Fredericia finder du i hjertet af Jylland. Hotellet er omgivet af skøn natur og ligger tæt på mange attraktioner. Nyd en udsøgt menu i hotellets restaurant med panoramisk udsigt over søer og enge.

  • Trekants området
  • 1 - 220
  • 236
33 23 95 75

Hotel Fredericia

Hotel Fredericia giver gode muligheder for at afvikle konferencer eller større møder, og ligger godt placeret i forhold til at benytte områdets mange andre tilbud. På hotellet findes alt i A/V udstyr og en konference kan nemt kombineres med overnatning på hotellet og hvor ikke lade midgaard event sætte rammerne for en alternativ og finurlig teambuilding oplevelse eller en tema fest efter dagens møde.

Hotellet ligger kun 5 min fra Fredericia centrum, så der er rig mulighed for at opleve områdets øvrige tilbud eller benytte lokalområdet til at afvikle teambuilding events.

Stedet passer perfekt til en dag med teambuilding, hvor kun fantasien sætter grænserne. Prøv kræfter med vores event Ad Gandalfs Veje eller Dysten hvor i konkurrere i mod hinanden i sjove og skøre discipliner. Lad midgaard event skabe rammerne for en sjov aften med et Casino Event eller en tema fest. Hvis der skal mere spænding og mysterie kan et mordmysterie kombineres med en middag.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event