Vejle Center Hotel

Med sin placering centralt i Danmark, byder Vejle Center Hotel på gode konferencefaciliteter omgivet af skøn natur. Her byder Midgaard Event på dagens oplevelse, når I har brug for at udfolde jer kreativt

  • Trekants området
  • 5 - 150
  • 274
33 23 95 75

Vejle Center Hotel

Vejle Center Hotel er et dejligt forretnings-, konference og familiehotel i udkanten af Vejle, omgivet af skøn natur med kun få minutters gang til Vejle centrum. Vejle Center Hotel er kendt for en glad og veloplagt atmosfære samt et smagfuldt interiør.
Uanset anledning er der altid fokus på service og detaljernes betydning. Vejle Center Hotel tilbyder moderne og funktionelle konferencefaciliteter for arrangementer fra 2-150 personer.

I Restaurant Pavillonen arbejder deres dygtige og kreative køkkenteam udelukkende med råvarer af højeste kvalitet, og de sætter en ære i, at smagen bliver raffineret, og at maden præsenterer sig flot. Der tilbydes et alsidigt udvalg af vine, så hver ret kan få sit eget personlige præg. Når vejret tillader det, er der servering på den store terrasse.

I de dejlige omkringliggende områder byder sig gode muligheder for at udfolde sig under den åbne himmel. Her inviterer Midgaard Event til en dag i Dystens navn, hvor I får rig mulighed for at afprøve jeres evner inden for alt fra bueskydning til vinsmagning, eller I kan prøve livet som agent med Team 007, hvor I får testet jeres strategiske og fysiske stamina.
Nyd det professionelle og moderne samtidig med at Midgaard Event gør dagen anderledes og spændende.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event