Kastrup Fort – Restaurant Krunch

Tag på oplevelse med Midgaard Event, med Team 007 eller Dysten, efterfulgt af middag på Restaurant Krunch ved Kastrup Fort. Vi byder på spænding, teambuilding og gåder, efterfulgt af en dejlig middag i det grønne.

  • København
  • - 120
33 23 95 75

Kastrup Fort – Restaurant Krunch

Kastrup Fort byder på en fortryllende udsigt. Der er vand og grønne omgivelser i enhver retning, akkompagneret af fuglesang og åben himmel. Restauranten er en af Københavns smukkest beliggende restaurationer.

Den ligger fredeligt og uforstyrret midt i en park omgivet af en voldgrav, med udsigt til Amager Strandpark og Øresund. Idyllen er fuldendt af klatreroser langs gavlene, og restauranten er omgivet af glaspartier, så man kan nyde udsigten. Køkkenet kan både byde på deres klassiske sommermenu, helstegt pattegris i bedste middelalderstil, eller klassisk fransk cuisine.

Midgaard Event byder her på en dag i teambuildingens og udfordringernes tegn, hvor I får muligheden for at kæmpe med og mod hinanden i Dysten på de åbne plæner, eller hæsblæsende spænding i Team 007 med action og udfordringer.

Der er også mulighed for at stille festtelt op til flere hundrede gæster, med direkte udgang til teambuilding og oplevelser på de omkringliggende arealer. Kastrup Fort ligger tæt på Metroen, hvilket gør det nemt at komme både til og fra arrangementer. Mulighederne er mange, og omgivelserne fantastiske.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event