Ocean Hotel

Helt tæt på Amager strand ligger Ocean Hotel, med alt hvad man kan ønske sig inden for en kort afstand. På det lille hotel er der sørget for, at stemningen er i top og man virkelig kan føle sig hjemme.

  • København
  • 5 - 15
  • 24
33 23 95 75

Ocean Hotel

Helt tæt på Amager strand ligger Ocean Hotel, med alt hvad man kan ønske sig inden for en kort afstand. På det lille hotel er der sørget for at stemningen er i top og man virkelig kan føle sig hjemme.
Blot et stenkast fra stranden ligger denne unikke og historiske villa, som er tryllet om til et unikt minihotel med tilhørende konferencefaciliteter. Her er alt fra smukke omgivelser til fantastisk personale, som gør deres bedste for, at du skal kunne føle dig hjemme under dit besøg på Ocean Hotel. Man oplever en afslappet atmosfære og med Amager Strandpark tæt beliggende er der også rig mulighed for udendørsaktiviteter.
Ocean Hotel og Konference tilbyder muligheden for at leje deres rummelige annex, hvor der findes de fleste faciliteter til afholdelse af kurser, møder mm. Derudover ligger hotellet blot 7 km fra indre København og med en metrostation blot 250 meter væk, er det intet problem at komme ind til byen.
Hotellet og dets omgivelser oser af hygge og afslapning og man føler sig hurtigt hjemme her.
De smukke omgivelser som ligger omkring hotellet, vil være perfekte til et event som Dysten, hvor teambuilding er i fokus gennem sammenhold og teamkoordinering. Det vil være nærliggende at afholde Dysten på det tæt beliggende Kastrup Fort, hvor omgivelserne er særdeles passende til denne event.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Mulighed for overnatning: Antal værelser 6. Antal senge 24

Kendt for: Smukke inspirerende omgivelser og en hjemmelig og særlig hyggelig stemning

Velegnet sammen med: Testamentet eller Dysten

Bestil Midgaard Event