Odd Fellow Palæet

Odd fellow palæets lokaler er velegnet til afvikling af konferencer samt større og mindre firmaarrangementer. Husets koncertsal har blandt andet været benyttet til optagelser på den folkekære tv-serie; Matador.

  • København
  • 1 - 1000
33 23 95 75

Odd Fellow Palæet

Odd Fellow Palæets historiske atmosfære danner en stilfuld ramme for jeres næste arrangement.
Palæet rummer en række af forskellige lokaler, som er velegnede til firmaarangementer og fester. Mange af rummene kan med fordel bookes sammen.

Stueetagen:

I stueetagen findes en smukt dekoreret Koncertsal, med en lille scene, flygel og plads til 250 personer. Salen har været brugt i århundreder til afvikling af koncerter og gallamiddage.

Loungen, ­med den varme røde farve, er tilstødende til koncertsalen. Lokalerne kan med fordel bruges i sammenhæng, hvilket giver gæsterne et herligt udfoldelsesrum. Loungen er egnet til 60 personer.

Havestuerne ligger i forlængelse af Koncertsalen og fungerer især godt til formiddags- og frokost arrangementer hen over sommeren. I denne periode bruges haven også til teater.

Første sal:

Den gule Gallerisal på 1. sal kan rumme op til 60 personer. Lokalet er aflangt med højt til loftet, karakteristiske høje paneler og udsigt ud til den hyggelige gårdhave væk fra gaden.

Riddersalen rummer et lyst lokale med plads til 90 personer. Omkring Riddersalen findes Herreværelset og Dameværelset, som kan tages i brug ved store arrangementer.

Spejlsalen har smukke loftsudsmykninger med højt til loftet og vinduer ud til den grønne gårdhave. Spejlsalen ligger på første sal og er velegnet til arrangementer på 70 personer.

Anden sal:

Den blå Kongesal er, med flotte blå gardiner og store vinduer ud mod gårdhaven, et fabelagtig selskabslokale. Lokalet er velegnet til arrangementer på 220 personer.

Schimmelmannstuen og Berckentinstuen er begge forværelser til Kongesalen og kan begge rumme 30 personer.

Tredje sal:

Rosensalen er en eksklusiv og intim sal beliggende på øverste etage. Vinduespartier fra gulv til loft, med udsigt til Bredgade og Kongens Have, skaber en helt særlig stemning. Rosensalen kan rumme op til 60 personer.

Palæets klassiske værelser og sale kan danne rammer for Casino events i ægte Chigago stil, med roulette, black jack og poker. Derudover er omgivelserne perfekte til vores mordmiddag mysterier, som f.eks. Testamentet eller Baron Bartholdy.

Skal dit næste arrangement holdes i det overdådige Odd Fellow Palæ, så kontakt os på info@mev.dk eller på tlf. 33 23 95 75

Bestil Midgaard Event