Sinatur – Frederiksdal

Sinatur Frederiksdal byder på perfekte rammer til jeres møder og konferencer, og Midgaard Event tilbyder samtidig teambuildingaktiviteter kombineret med masser af frisk luft og god plads til at bryder rammerne og give ideerne højt til himlen i smuk natur.

  • Nordsjælland
  • 14 - 190
  • 117
33 23 95 75

Sinatur – Frederiksdal

Sinatur Frederiksdal er et behageligt konferencehotel i dansk, funktionel arkitektur med lyse og rene linjer og flader. Faciliteterne har alt tilbehør til de tekniske og indretningsmæssige udfordringer der følger med et større arrangement, og sikrer således en professionel afvikling. Lokalerne på stedet er alle indrettet, så I kan koncentrere jer om konferencen eller mødets formål i afslappede omgivelser med det udstyr, I har behov for.

Sinatur fokuserer på at være ansvarlige mødeleverandører i forhold til naturen og miljøet. Så vidt muligt bruges der økologiske råvarer i maden, og den tilberedes inspireret af det nordiske køkken og i samarbejde med Meyers Consulting.

De naturskønne områder omkring hotellet indbyder til afslappende aktiviteter, når I har en velfortjent pause i programmet. Midgaard Event sørger for at I kan kombinere en arbejdsdag med spændende aktiviteter, f.eks. en kanotur på Mølleåen med frokost i det grønne, efterfulgt af f.eks. Dysten eller Team 007 hvor I kommer til at udfordre hinanden og få aktiveret jeres kreative sider.

Hold jeres konference på Sinatur Frederiksdal, og lad Midgaard Event stå for underholdning, udfordring og aktivering på dagen.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede konference-event pakke.

Bestil Midgaard Event