Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens byder på gastronomi og 5-stjernede konferencefaciliteter i international klasse. Oplev den optimale dag med professionalisme i højsædet, krydret med event og oplevelse serveret af Midgaard Event.

  • Østjylland
  • 5 - 350
  • 264
33 23 95 75

Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens kan byde på intet mindre end et firestjernet hotel med en femstjernet konferencedel i international klasse. De lækre faciliteter muliggør at I kan koncentrere jer 100% om det faglige indhold, mens hotellet sørger for at alt fra AV-teknik til opsætning fungerer upåklageligt. Konferencecenteret består af mange lyse, venlige lokaler med klimaanlæg, og hotellets personale sørger for førsteklasses forplejning.

Opus’ styrke ligger i høj grad i detaljen, som gør hele forskellen mellem det tilfredsstillende og det sublime. Dette kan især opleves i deres restaurant på 3 sal, der med åbent køkken og panoramaudsigt gør opholdet til noget ganske særligt.

Her skaber Midgaard Event den ekstra oplevelse på dagen, ved at sørge for at I også bliver udfordret i det kreative, samtidig med at I får en ekstravagant oplevelse. Således kan vi blandt andet sørge for en klassisk, lækker James Bond fest, med dertilhørende røde løbere, bondbabes, og naturligvis – casino og cocktails.

Vi kan hertil fuldende agent-temaet med det udendørs event Team 007, hvor I bliver udfordret i bedste agent stil.

Nyd det professionelle og moderne samtidig med at Midgaard Event gør dagen anderledes og spændende.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event