Hotel Svendborg

Hotel Svendborg er et 4 stjernet hotel i romantiske omgivelser, stedet har en fantastisk restaurant og rigeligt med plads til konference med overnatning. Så det er det perfekte sted til en konference med overnatning.

  • Fyn
  • 1 - 300
  • 270
33 23 95 75

Hotel Svendborg

Beliggende i hjertet af charmerende Svendborg og med det fynske øhav lige for døren, finder man sjældent en så skøn destination. Hotellet har hele 135 værelser og med den fransk inspirerede restaurant Krinsen, er du sikret en udsøgt oplevelse for både krop og sjæl.

Hotel Svendborg tilbyder konference lokaler for op til 300 personer, hvor alt i A/V udstyr stilles til rådighed. Kombiner din konference e.l.  med et af Midgaard Events mange teambuilding eller underholdnings events, og gør jeres dag til noget helt særligt.

Ønsker i at benytte de naturskønne områder omkring Svendborg kan i prøve kræfter med udfordringerne i en konkurrence hvor kun fantasien sætter grænsen med vores teambuilding event Ad Gandalfs Veje eller tag udfordringen op i Dysten. Vil i hellere fokusere på de indendøres aktiviteter kan et Casino Event sætte prikken over i’et, når vores professionelle dealers skaber rammerne for en ægte Las Vegas oplevelse. Er i mere til mysterier kan jeres event kombineres med et af vores medrivende mordmysterier.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event