Sinatur – Skarrildhus

Hold jeres arrangement på den idylliske herregård Skarrildshus, hvor I kan nyde omgivelserne mens vi sørger for en underholdende og udfordrende teambuilding-dag. Nyd den fantastiske atmosfære som danner ramme for en uforglemmelig event.

  • Vestjylland
  • 5 - 130
  • 132
33 23 95 75

Sinatur – Skarrildhus

Midt mellem park, smukke hedearealer og skov lige ned til Karstoft å finder man den idylliske herregård Skarrildshus, der måske er Danmarks smukkeste mødested. Skarrildshus fungerer i disse ekstraordinære smukke omgivelser som konferencecenter, hotel og restauration. Her kan mødedeltagerne føle sig godt tilpas ved at nyde den afslappende atmosfære, de velholdte faciliteter og udsøgte forplejning.

Sinatur Skarrildshus er ideelt som rammen for mindre eller større arrangementer, inde som ude. Den smukke enestående natur danner ramme for den idylliske og gennemførte gammeldags herregårdsstil, som hersker over Skarrildshus, men trods dette er stedet up-to-date i forhold til indvendige faciliteter så som modernisering, trådløst internet, PC-projektor og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner.

Skarrildshus råder ikke bare over deres egen park, hvor man kan boltre sig i pauserne, men også over knapt 500 ha. naturområde med skov, hede og enge, hvor der er rig mulighed for aktiv og fysisk udfoldelse. Dette danner de perfekte rammer for, at Midgaard Event kan skabe en uforglemmelig oplevelse ved, at deltagerne f.eks. kan boltre sig med udfordringen som efterretningsagenter i Team 007. Der er også rig mulighed for, at redde situationerne så ikke skurkene overtager verdensherredømmet i en James Bond fest. En anden oplagt event for netop Skarrildshus vil være at løse et af Midgaard Event’s Mordmysterier, som passer perfekt til de herskabelige lokaler.

Alle disse fantastiske muligheder ligger kun ca. 40 min. nordvest for Billund og kun ca. 1 times tid fra Lillebæltsbroen. Så hvorfor ikke gribe chancen med et utraditionelt event?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event