Sinatur – Sixtus

Nyd den fantastiske herregårdsstemning på hotel Sixtus med havudsigt og vidunderlig natur. Midgaard Event bruger de fantastiske omgivelser som rammer for det uforglemmelige event.

  • Fyn
  • 5 - 60
  • 54
33 23 95 75

Sinatur – Sixtus

Naturen er et naturligt midtpunkt under et ophold på Sinatur Hotel Sixtus. Rundt omkring hotellet viser den danske natur sig fra sin smukkeste side. Udsigten over Fænøsund løfter stemningen, når der arbejdes. Hindsgavlskovene giver mulighed for fantastiske oplevelser, når der holdes pauser eller slappes af under et kursus-, eller konferenceophold på Hotel Sixtus.

Nyd et afbræk i arbejdsdagen med Midgaard Event, og lad os skabe både underholdning og udfordring til jeres pause. Vi skaber oplevelserne ved at tage jer med Ad Gandalfs Veje, hvor I som velbevandrede eventyrere skal løse de udfordringer skovens ondskab bringer, eller prøv kræfter med CSI efterforskningsteam, hvor det er jeres evner som forhandlere og strateger samt jeres team-building kvaliteter der bliver sat på prøve.

Med sin centrale placering i Danmark, giver Hotel Sixtus den perfekte mulighed for afholdelse af en konference i nye og smukke omgivelser midt i hjertet af Danmark, og Midgaard Event bruger rammerne til at udfordre og underholde jer – og give jer en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event