CSI Efterforskningsteam

I bliver inddraget i et intrigespil, hvor det gælder om at samarbejde hurtigt og effektivt i storbyens virvar. Udstyret med bykort, penge og mobiltelefoner, skal holdene befri direktøren, der er kidnappet. CSI EFTERFORSKNINGSTEAM er et teambuilding event i høj fart med masser af actionspænding fra start til slut.

  • Hele landet
  • 4 - 6
  • 1 - 100
  • Inde / Ude
  • Fysisk Let Aktivt
33 23 95 75

CSI Efterforskningsteam

Kom på et spændingsfyldt action-eventyr med CSI EFTERFORSKNINGSTEAM.

https://vimeo.com/223772267

CSI EFTERFORSKNINGSTEAM bliver deltagerne inddraget i et intrigespil, hvor det gælder om at arbejde hurtigt og effektivt i storbyens virvar. Et puslespil af oplysninger, gerninger og genstande skal sammenfattes, og den sidste brik skal lægges i opklaringen af en dramatisk case.
Deltagerne arbejder i hold, men det kan efterhånden vise sig, at det er en opgave, som er for stor at løse én gruppe alene, og således er der lagt op til en udfordring, hvor I alle kan bidrage på hver jeres måde.

Midgaard Event tilpasser baggrundshistorien til dig som kunde, og vores dygtige og underholdende aktører sørger for, at I får en oplevelse, I sent glemmer!

Historien:

IT-svindleri afdelingen fra jeres virksomhed briefer jer om, at I har netop fået stjålet noget meget sensitivt data, og den mistænkte er jeres tætteste konkurrent. Politiet skal ikke inddrages, pga. dataens natur, så det er op til jer at opklare denne case, før tyvegodset falder i de forkerte hænder.

Spillet:

Deltagerne bliver opdelt i hold, som bliver udstyret med bykort og mobiltelefoner, samt instrukser omkring, hvor der startes.
Opgaven er så at navigere rundt i byen (eller hvor I vil afholde eventet), ringe til personer, løse opgaver og lave drop-offs. Der skal løses opgaver i form af at hacke computere, desarmere sprængstoffer, forfalske identiteter og meget mere.
Til sidst vil I finde frem til, hvor den endelige transaktion af tyvegodset skal foregå, hvor I kan pågribe forbryderne og genskaffe jeres stjålne data.

CSI EFTERFORSKNINGSTEAM lægger op til en sjov dag med mange aktiviteter, hvor pulsen kan komme lidt op, men hvor alle sagtens kan være med. Det er oplagt til at sammenruske nye kollegaer eller bare som en sjov optakt til firmafesten!

Investering:

For 20 deltagere: 31.250,-
For 50 deltagere: 56.750,-

Beløbene er ex moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.

Kontakt os på info@mev.dk eller på 33 23 95 75 for et samlet tilbud.

Bestil Midgaard Event