56 Grader

Det tidligere ammunitionslager, der i dag er lavet om til Spisestedet 56 Grader rummer en hyggelig og autentisk atmosfære. Restauranten tilbyder lækre anretninger af de bedste råvarer. Stedet er ligeledes ideelt til afvikling af konferencer

  • København
  • 10 - 240
33 23 95 75

56 Grader

På kanten af Holmen og Refshaleøen, og kun et skumsprøjt fra Operaen, finder man Spisestedet 56°. Her i Charlotte Amalies Bastion nytænkes de gamle nordiske traditioner på smagfuld vis, i omgivelser som byder på blottede træbjælker og rå murstensvægge.

Bastionen, som indtil 1970 fungerede som ammunitionslager, bugner i dag med grøntsager, urter og friske blomster. Konceptet bag Spisehuset 56° er nærhed. Restauranten serverer de bedste råvarer i smukke og kreative anretninger, der på ingen måde er overprætentiøs eller svær at forstå.

De rå omgivelser, den hyggelige stemning og den lækre mad skaber tilsammen perfekte rammer for dit næste arrangement, hvor Midgaard Event kan tilbyde underholdning og kløgtig udfoldelse i stor stil. Med et af Midgaard Events mordmysterier er du sikret spænding og udfordringer, der skaber sammenhold i gruppen. Som middagsevent kan Midgaard Event tilbyde Den Muntre Kro, der består af underholdende servering og sjove konkurrencer.

Som et alternativ til den traditionelle konference, tilbyder Spisehuset 56° at stille trådløs forbindelse, whiteboard og projektor til rådighed, alt imens kokken forbereder en lækker 2 retters frokostmenu til dig og dine kollegaer.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event