Gisselfeld Kloster

Kulturarven Gisselfeld Kloster bringer historien og naturen tættere på, hvor I kan nyde dagen og få næring til sjælen, mens Midgaard Event sørger for udfordringer og underholdning i de smukke omgivelser.

  • Sydsjælland
  • 1 - 5000
33 23 95 75

Gisselfeld Kloster

Omgivet af smuk natur, så langt øjet rækker finder man Gisselfeld Kloster, der med sine skydeskår, skoldehuller og dybe voldgrave på alle sider er vidnesbyrd om svundne tider. Området omkring Gisselfeld er en charmerende blanding af et klassisk herregårdslandskab med en ekstravagant park med karpedamme og uspoleret natur, samt skov, marker, damme og små vandløb.

Denne perle tilbyder mange muligheder, inde som ude, og bringer historien tættere på. De gamle bygninger fra svundne tider har Gisselfeld Kloster formået at kombiner med moderne faciliteter. Dette ses blandt i form af den store Peder Oxe Hal, der skaber gode rammer for konferencer, kursuser, fester og teambuilding. Denne fantastiske bygning er et pragteksemplar af gammel tid kombineret med det moderne, da denne hal engang har været både kornmagasin og ridehus.

Gisselfeld Kloster og omgivelserne skaber en helt unik atmosfære, der danner de perfekte rammer for at give dit arrangement en ekstra dimension. Her er rig mulighed for at udfolde sig aktivt med masser af plads i den skønne natur, så hvis i er til eventyr, passer Midgaard Events rollespil Ad Gandalfs Veje perfekt ind i det kuperede terræn med de gamle bygninger. De store udendørs arealer kan også benyttes til fx Dysten, hvor Midgaard Event før har arrangeret op til 750 deltagere. Efter disse eventyrarrangementer kan man afslutte med god mad, stemning og gakket servering med eventen Den Muntre Kro, der skaber rød tråd til eftermiddagens teambuilding. Hvis man tilgengæld mere er til indendørs arrangement, vil Peder Oxe Hallen skabe den perfekte ramme for en stor James Bond fest, hvor Midgaard Event sørger for en masse spænding, skuespil og medrivende tema. Gisselfeld er en oplagt destination uanset om I er 20 eller 2000.

Oplevelsen af historien kombineret med det moderne befinder sig kun 45 minutters kørsel fra København. Så hvorfor ikke tage chancen for en utraditional event og samtidig nære sjælen med denne unikke kombination?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event