Axelborg

Axelborg har med sin fantastiske beliggenhed og rummelige, lækre lokaler en unik setting til jeres fest. De klassiske og stilfulde omgivelser byder på et væld af muligheder, når årets julefrokost eller firmaevent skal afholdes.

  • København
  • 6 - 450
33 23 95 75

Axelborg

Axelborg kan med sin mangeårige historie og sin gode beliggenhed garantere de perfekte omgivelser til årets arrangement. Beliggende i hjertet af København og med gode parkeringsmuligheder, er det således både nemt og bekvemt for jer at komme til og fra arrangementet – også hvis det strækker sig til langt ud på natten.

Midgaard Event skaber den unikke, skræddersyede fest for den enkelte virksomhed, afhængig af jeres ønsker og visioner. Vi arrangerer alt fra store klassiske fester med 3-retters menu, livemusik og underholdning, til teambuilding events og Mordmysterier under middagen.

Hvis I ønsker at krydre festen med interaktiv underholdning, sørger Midgaard Event for udfordringen. Vi kan både byde på Testamentet og Mord i Casino Fortuna – hvor I får mulighed for at spille roulette, black jack og poker, eller lad os arrangere en temafest for jer, f.eks. en Oscar Award, hvor I har mulighed for at lave et show og præmiere ansatte for forskellige mål opnået gennem året der gik, i bedste gallastil.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event