Severin Kursuscenter

I skønne omgivelser tæt på vand og skov i udkanten af Middelfart finder man Severin Kursuscenter. Her kan du nyde dit arrangement i rolige omgivelser, mens Midgaard Event supplerer med udfordrende og underholdende teambuilding.

  • Fyn
  • 15 - 200
  • 108
33 23 95 75

Severin Kursuscenter

I udkanten af Middelfart tæt på Staurby skov og i gå afstand fra det fynske øhav og Lillebæltsbroen ligger Severin. Stedet fungerer som konference- og kursuscenter, hotel og restauration. Her er det muligt for deltagerne føle sig afslappede, mens de nyder de smukke omgivelser, de velholdte faciliteter og den udsøgte forplejning.

Middelfart byder på mange muligheder, om du trænger til næring til sjælen ved at gå en tur i skoven, langs vandkanten med udsigt over det fynske øhav og Lillebæltsbroen eller ind i midtbyen og nyde den hyggelige stemning, hvor der også kan findes flotte lystbådehavne og mange andre seværdigheder. Dette er med til at gøre Severin til at sted med alsidighed.

Severin har mange muligheder, inde som ude, og danner den innovative ramme omkring jeres arrangement. De lægger stor vægt på de tre fokusområder; nytænkning, ærlighed og omtanke. Alle disse elementer sammen med Midgaard Event bidrager til at skabe en uforglemmelig oplevelse for jer. Så hvis mordgåder, mafia og casinospil er noget for jer, vil Midgaard’s event Godfather Cluedo passe glimrende ind i de moderne rammer. Måske er I mere er til mordgåder med efterlad videobånd og trusselsbreve fra morderen så vil Midgaard’s event Testamentet lige være noget for jer. Hvis i derimod mere er til aktiv udfoldelse i den skønne natur, vil Midgaard’s event Dysten, hvor I vil blive udfordret i en teambuilding øvelser flettet sammen med et godt eventyr være perfekt.

Så hvis dette kunne friste jer, hvorfor så ikke gribe chancen for en utraditionel oplevelse?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event