Liselund Slot

En rejse til eventyrland i omgivelser af verdensklasse, der giver næring til sjælen, finder man Liselund Slot.  Udover den unikke natur nær Møns Klint tilbyder de også faciliteter til konferencer, kurser, seminarer, selskaber, hotel og restauration.

  • Lolland-Falster
  • 8 - 24
  • 30
33 23 95 75

Liselund Slot

På Møn i udkanten af Liselund park omgivet af skov og marker så langet øjet rækker, finder man et lille intimt slot ved navn Liselund Slot, der fungerer som konferencecenter, hotel og restauration. Her er der rig mulighed for, at mødedeltagerne kan få fred og næring til sjælen, mens de nyder de velholdte faciliteter og den udsøgte forplejning.

Når man befinder sig på og omkring dette lille slot får man følelsen af at være en del af et eventyr. Den specielle atmosfære bliver vagt til live på grund af at hvert af de 17 værelser på 1. og 2. sal, samt tårnet, er indrettet enkelt, romantisk og har alle navne efter et H.C. Andersens eventyr. Øverst oppe i Tårnværelset har man udsigt til alle fire verdenshjørner, og stueetagens fem dejlige stuer også bibringer til denne eventyrlige atmosfære.

Liselund Slot befinder sig i den unikke og overdådige natur der, spreder sig langs Møns Klint på syd Sjælland. Det egner sig yderst vel til aktiv udfoldelse og til at give jeres event en ekstra dimension. I disse eventyrlige omgivelser vil Gandalf’s puslespil eller en tur på balancebommen være en god mulighed, så hvis I er til udfordrende teambuilding øvelser, der forgår gennem et eventyr vil Midgaard Events Dysten være oplagt. Er I til gengæld mere til at løse Mordmysterier, hvor det under en udsøgt middag bliver offentliggjort, at et mord er sket og der er efterladt et trusselsbrev, så oplev eventet Testamentet i de yndefulde sale.

Denne lille perle der stikker op i den overdådige natur på Møn med alle sine muligheder, kan lejes, hvor i lejer hele slottet kun til netop jeres arrangement. Så hvis dette lyder som noget for dig, så gribe chancen og oplev et enestående event!

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event