Bautahøj Kursuscenter

Bautahøj konferencecenter og hotel bringer historien og naturen tættere på, og byder på lækre moderne faciliteter. Få det bedste ud af jeres dag, mens vi sørger for udfordring og underholdning  i de fantastiske omgivelser.

  • Nordsjælland
  • 5 - 150
  • 150
33 23 95 75

Bautahøj Kursuscenter

Bautahøj fungerer både som konferencecenter, hotel og restauration.
Oplev den professionelle og imødekommende service, der får dit arrangement til at fungere. Nyd den afslappede atmosfære, der sammen med velholdte faciliteter og udsøgt forplejning får alle mødedeltagere til at føle sig godt tilpas.

Bautahøj er et populært og inspirerende valg til møder, kurser og konferencer. Det ligger kun 7 km fra Jægerspris Slot som i sin tid blev bygget af Kong Frederik d. 7ende. I Nordskoven finder man de tre Ege, som er Europas ældste. Kongeegen er det største og ældste egetræ i Europa. Bautahøj tager i øvrigt navn fra den bautasten man finder i konferencecenterets egen park.

Hotellet byder på en stressfri atmosfære og ligger kun 45 minutter fra København. Kerneydelser som av-udstyr, internet og god indretning er naturligvis på plads, og dertil kommer alt det udenom, der bringer Bautahøj i en særklasse. De kan blandt andet tilbyde gastronomi på højt niveau, pool, pejs og en park på 90.000 m2, fjord, strand og oldtidsminder.

Bautahøj er et kursuscenter ud over det sædvanlige, for her giver natur og historie dit arrangement en ekstra dimension. Midgaard Event udnytter rammerne så de fungerer som den optimale setting for jeres event, og skaber et naturligt afbræk i jeres arrangement. Vi byder på frisk luft, udfordringer, teambuilding og underholdning – mens I får en fortjent pause og får muligheden for at udnytte jeres kreative og strategiske evner. Vælg for eksempel at kæmpe mod hinanden i både fysiske og mentale discipliner til Dysten, eller lad jer blive trukket med i historien om Testamentet, og løs mysteriet.

Så hvorfor ikke tage et utraditionelt valg og få faciliteter i top kombineret med unik beliggenhed, og et uforglemmeligt event?

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event