Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig kro og badehotel emmer af historie og med sin beliggenhed kun 1 times kørsel fra København, på Stevns sydspids, byder stedet på helt unikke muligheder for møde eller konference kombineret med fordybelse og oplevelser i naturen.

  • Sydsjælland
  • 1 - 100
  • 58
33 23 95 75

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig kro og badehotel emmer af historie og med sin beliggenhed kun 1 times kørsel fra København, på Stevns sydspids, byder stedet på helt unikke muligheder for møde eller konference kombineret med fordybelse og oplevelser i naturen. Der er mulighed for op til 20 personer i deres mødelokale Kaffestuen eller til de større arrangementer kan man benytte Festsalen hvor op til 50 personer kan sidde ved bord eller op til 100 personer på stolerækker.

Der er 19 dobbeltværelser på hotellet, men kun 400 meter fra hotellet driver familien også Rødby Strandpension hvor der er yderligere 10 dobbeltværelser.

Man skal lede længe for at finde et sted som har så rig en historie at fortælle. Stedet har været kongeligt privilegeret kro siden 1844 og er siden blevet opkøbt af Lene og Kresten Skaaning, som har drevet stedet som en ægte familievirksomhed. I dag driver deres søn og svigerdatter, Jonas og Kathrine stedet. Mange af kroens møbler og dekorationer er desuden lavet af øvrige af familien Skaanings medlemmer. Der serveres mad af høj kvalitet baseret på årstidens grøntsager, som handles hos lokale producenter.

Området byder på gode muligheder for oplevelser i naturen, som en vandretur langs Stevns klint eller en slentretur igennem fiskeri og lystbådehavne i Rødvig havneby, hvor fra man også kan tage en tur med fiskekutter langs Stevns klint. Om sommeren kan man desuden tage en tur med veterantog imellem Køge og Rødvig.

Stedet er oplagt til teambuilding hvor de historiske rammer i det gamle badehotel er den perfekte setting for et mordmysterie. Den fantastiske natur omkring Rødvig giver også helt unikke muligheder for en dag med udendørs teambuilding aktiviteter som Dysten eller Team 007. En anden mulighed er de mobile escape rooms, hvor hold dyster mod hinanden for at se hvem der kan løse gåderne hurtigst, samarbejde er nøglen!

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf. 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Bestil Midgaard Event