Bernstorff Slot

Bernstorff Slot ligger kun 20 minutter kørsel væk fra København og kan anvendes til konferencer eller andre events, hvor Midgaard Event kan tilbyde at stå for det praktiske.

  • Nordsjælland
  • 1 - 100
  • 43
33 23 95 75

Bernstorff Slot

Bernstorff Slot emmer af historie. Christian IX arvede slottet efter sin far i 1854 og det blev anvendt som sommerbolig og samlingspunkt for de fleste af Europas konge- og fyrstehuse helt frem til 1939 og Christian IX fik derfor tilnavnet Europas svigerfar. Senere overtog beredskabsstyrelsen slottet og det blev anvendt til befalingsmandsuddannelsen. I 2009 blev slottet åbnet for offentligheden og blev omdannet til et hotel og konferencecenter. Bernstorff Slot har beholdt den traditionsrige og royale stemning, derfor er det særdeles velegnet til mordmysterier med middag som Baron Bartholdy: Mordmiddag og Testamentet.

Bernstorff Slot er omringet af den eventyrlige og idylliske slotshave. Haven er et stykke sjældansk natur med store græsklædte sletter omgivet af tæt skov. Disse rammer er som skabt til sjove og udfordrende teambuilding arrangementer som eksempelvis Dysten. De eventyrlige omgivelser kan ikke undgå at smitte af på jer og gør jeres kommende event uforglemmeligt.

Bernstorff Slot ligger kun ni kilometer fra Københavns centrum og er et eksempel på at man ikke skal langt væk fra København for at finde ro og idyl. Det er nemt at komme til slottet med offentlig transport. Efter et kvarters gåtur igennem den fortryllende slotshave ankommer man til Gentofte Station.

Kontakt os på info@mev.dk eller tlf: 33 23 95 75 for at høre nærmere om vores kombinerede lokation-event pakke.

Mulighed for overnatning: 23 værelser og 43 senge.
Kendt for: Sin enestående historie og idylliske omgivelser.
Velegnet sammen med: Dysten og mordmysterier med middag.

Bestil Midgaard Event